Van Scandinavië naar een ander Europees land

Woon je momenteel in één van de Scandinavische landen, maar is het tijd voor een nieuw avontuur binnen Europa? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu gaat verhuizen voor je studie of stage, voor je werk of wegens privé omstandigheden, wij staan voor je klaar om alles tot in de puntjes te regelen.

Eén tip in jouw voordeel geven wij je alvast graag mee. Verhuis je namelijk binnen de Europese Unie? Dan hoef je in vele gevallen GEEN aangifte te doen van je inboedel bij de douane.

Hoe gaan wij je helpen? 

  1. Via een privégesprek met onze verhuisadviseur, Peter de Jong, vertel jij ons wat je wensen en ideeën zijn.
  2. Aan de hand van jouw wensen stellen wij een scherpe offerte op. Ga je naar een land die al in onze planning staat? Dan kan het je extra veel geld schelen door gebruik te maken van een gecombineerde verhuizing.
  3. Gaat de verhuizing door? Gefeliciteerd! Wij komen graag met ons team naar je huidige woonplaats toe om vervolgens al je inboedel perfect in te laden.
  4. Ons team begeleidt je naar je nieuwe Europese land en zorgt ervoor dat alles veilig en onbeschadigd in je nieuwe huis gezet wordt.

PS. Heb je nog inboedel wat niet direct mee kan naar je nieuwe bestemming? Wij kunnen dit veilig voor je opslaan in één van onze inboedelopslag locaties.

Hier vind je meer informatie rondom al onze diensten  

Van Scandinavië naar een ander Europees land
Weten wat jouw verhuizing gaat kosten? Vraag een gratis offerte aan