Internationaal verhuizen

Ben jij klaar om je droom te vervullen en te verhuizen naar of vanuit Scandinavië? Bereid je dan goed voor op je emigratie. Bij een reguliere verhuizing komt al veel kijken, laat staan bij het emigreren. Jij wilt dit toch ook allemaal stressvrij ondergaan? Wij van De Jong Verhuizingen hechten hier veel waarde aan en begeleiden je vanaf begin tot eind. Wist je bijvoorbeeld dat wij je ook bij het papierwerk, verzekeringen en overige documenten gaan helpen? Alles voor een zorgvuldige en zorgeloze verhuizing!

Onze erkende verhuizers hebben niet alleen veel kennis op het gebied van binnenlandse verhuizingen maar ook met internationale verhuizingen. Onze specialiteit is Scandinavië, maar ook voor overige verhuizingen binnen en buiten Europa ben je bij ons aan het juiste adres. Waar ga jij je nieuwe droom realiseren?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Internationaal verhuizen naar Scandinavië

Verhuizen naar Denemarken, Zweden, Finland of Noorwegen is bijna wekelijkse kost voor onze verhuizers. Al jaren zijn wij de nummer één in Nederland. Wist je bijvoorbeeld dat…?

… wij al je inboedel veel goedkoper voor je kunnen verhuizen? Wij bieden namelijk een ‘groepage-verhuizing’ aan. Omdat wij vaak in het hoge noorden te vinden zijn combineren wij regelmatig inboedel van meerdere klanten. Zo ben je niet alleen veel goedkoper uit, maar heb je ook de volledige service en kwaliteit van onze erkende verhuizers!

 … wij een eigen kantoor hebben in Zweden? Hierdoor zijn wij in staat om je nog beter te begeleiden.

 … wij bijna wekelijks in Scandinavië te vinden zijn? Wij kennen de gebieden op ons duimpje en rijden het gehele jaar door, ook in de winter!

DeJongVerhuizingen 2019 051

Internationaal verhuizen vanuit Scandinavië

Ben je van plan om Noorwegen, Zweden of Denemarken te verlaten voor een overzeese bestemming? Ook hier kunnen wij je mee helpen! Door goede contacten met lokale agenten over de hele wereld zijn wij in staat om jouw spulletjes veilig en snel te verhuizen naar iedere gewenste bestemming. Populaire bestemmingen zijn Australië, Nieuw Zeeland, VS en Azië.

Intercontinentaal verhuizen 

Overzees? Dat kan! Zowel verhuizingen richting Nederland als verhuizingen naar een ander continent kunnen wij begeleiden. Onze connecties in de haven van Rotterdam zorgen ervoor dat wij snel en op een adequate manier containers kunnen verzenden met daarin je inboedel. Dat wordt vakkundig begeleid door je persoonlijke verhuisadviseur. Hij zal je ook op de hoogte brengen van de status van de verhuizingen.

Wist je dat wij voor verhuizingen buiten de EU samenwerken met de FEDEMAC? Door deze samenwerking kunnen wij garanderen dat je verhuizing aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet!

Stage lopen en studeren in het buitenland?

De laatste jaren is studeren of stage lopen in het buitenland erg in trek. Hoge scholen en universiteiten bieden steeds meer mogelijkheden en door de snelle internationale contacten wordt dit alleen maar makkelijker. Natuurlijk staat een buitenlandse studie/stage goed op je CV! Wij kunnen je helpen om je vertrouwde spulletjes met je mee te laten verhuizen naar je tijdelijke stage- of studieplek. Hiermee vergroot je het succes van een geslaagde stage of studieplek en ga je direct goed en stressvrij van start!

Heb je vragen?

Vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Onze verhuisadviseur Peter de Jong staat voor je klaar op +316 133 74 890 of via peter@dejongverhuizingen.com.

Weten wat jouw verhuizing gaat kosten? Vraag een gratis offerte aan