Klantbeoordelingen

98% van de mensen
raadt De Jong Verhuizingen aan

9.4 score - 307 beoordelingen


9

Aanrader:

Pluspunten:
We hebben dit bedrijf als zeer prettig ervaren en zeker ook deskundig en plezierig in de omgang; harde wekers!

8

Aanrader:

Pluspunten:
Zorgvuldig en efficiënt

10

Aanrader:

Pluspunten:
Alles snel en netjes volgens afspraak uitgevoerd. Verhuizers waren zeer behulpzaam, voorzichtig en vriendelijk.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Wij vonden het een snelle soepele verhuizing Dank daar voor , blije klanten.

10

Aanrader:

Pluspunten:
De offerte en uitvoering van de verhuizing was netjes, geordend en geheel volgens de afspraak. Informatie vooraf was duidelijk en men stond open voor vragen van alle aard. Het ruim van te voren voorzien van verhuisdozen en inpakmateriaal is heel fijn en voldoende. Uitvoering en facturering was conform de offerte. Ik ben uiterst tevreden.

9

Aanrader:

Pluspunten:
Betrouwbare en vakkundige mensen. Met name enthousiast over de snelheid, vakkundigheid en precisie van Jarco. Maar ook complimenten voor het inschattingsvermogen van Maurits die middels videobellen vrijwel exact het aantal m3 en de benodigde dozen kon inschatten.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Making contact with De Jong was very easy. Somebody always answered the phone and answered emails quickly. I'm very happy with the team. My items were removed from the house in The Netherlands, stored for a few weeks and then delivered to Sandviken , Sweden. Both teams were very professional.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Behulpzaam, goed georganiseerd en vriendelijk. Erg klant gericht.

8

Aanrader:

Pluspunten:
Hardwerkende, gezellige ploeg, gaat zorgvuldig met je spullen om, lost problemen goed op,

10

Aanrader:

Pluspunten:
Wat een prettige ervaring was dit. Normaal is verhuizen stressvol en tijdrovend. Bij onze intake kregen wij een hele prettig consultant die een goede inschatting maakte met bijpassend advies over welke diensten het best passen voor onze verhuizing. Na vaststellen verhuisdatum kregen wij de dozen en inpak materialen op afroep bezorgd (voldoende van alles en ver voor de verhuisdatum). De dag zelf was buitengewoon ontspannen. De heren waren daadkrachtig op de achtergrond, ondersteunend en efficiënt. Alles waar wij twijfel over hadden of nog niet helemaal over uit waren of het mee moest, gaven zij een passend advies met bijbehorende actie. Zij gaven ons het gevoel dat er geen tijdsdruk op zat en dat alles goed zou komen. Tijdens het uitpakken op de nieuwe locatie werd er goed meegedacht waar de dozen moesten komen en gaven spullen al direct de goede plek. Wat een top team !

10

Aanrader:

Pluspunten:
Profesionele verhuizers, alles perfect verlopen.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Profesionele verhuizers, alles perfect verlopen.

8

Aanrader:

Pluspunten:
De verhuizers zouden donderdag langskomen. Op woensdag werd nog voorgehouden dat ze er rond 12 uur zouden zijn, maar op donderdagochtend werd dit vertraagd tot 1400-1500 uur. Ik heb samen met de twee chauffeurs flink door gewerkt en voor de avond voorbij was hadden we alles in de auto, het was prettig werken, Wat een kleine tegenvaller was, was dat niet alles dat beloofd was voorhanden was. Een accuboormachine voor demontage en hangdozen voor kleding ontbraken, gelukkig waren beide uitdagingen snel opgelost. Ook was niet doorgegeven dat demontage van meubels inbegrepen was, dit zal vooral voor de chauffeurs een kleine tegenvaller zijn geweest.

10

Aanrader:

Pluspunten:
De Jong verhuizingen heeft ons goed geholpen met onze verhuizing naar Zweden. Het contact verliep soepel en persoonlijk en het inpakken van onze spullen gebeurde vlot en met veel zorg.

10

Aanrader:

Pluspunten:
I had a great experience with my move from Rotterdam to Copenhagen. All agreements with respect to packing of painting, fragile pieces, and kitchen tools were met. The crew was on time in both ends and were super friendly. I also value that the pricing is transparent with no unpleasant additional costs. I would use De Jong Verhuizing again.

10

Aanrader:

Pluspunten:
De prijsafspraken werden nageleefd. Ik werd tijdig verwittigd wanneer het bedrijf de meubelen kwam ophalen en afleveren. Het personeel was op tijd op de afspraak en beleefd.

8

Aanrader:

Pluspunten:
Snelle goede verhuizing ,prima personeel

10

Aanrader:

Pluspunten:
stipt, zorgzaam, eerlijke prijs, vakkundig, altijd vriendelijk,

10

Aanrader:

Pluspunten:
Alles is bespreekbaar. Vier mannen hebben geholpen, harde en sociale werkers. De klus was gauw geklaard. Een aanrader om ze in te huren

10

Aanrader:

Pluspunten:
Goed is goed en deze ervaren verhuizers weten daar alles van!

10

Aanrader:

Pluspunten:
Het was allemaal prima geregeld; en de contacten waren vriendelijk.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Zeven man sterk kwamen ze uit Friesland. De mooie zangerige taal begeleidde de verhuizing op 1 juni 2021. Zonder een onvertogen woord overigens. Geen klacht kwam over hun lippen terwijl de opdracht met 70 kuub geen kabouteropdracht was. Geruisloos gingen ze te werk. Als ijverige mieren doorkruisten ze het huis. Naarstig op zoek naar dozen, meubels, ingepakte schilderijen, losse niet te verpakken zaken zoals stofzuigers, en nog te demonteren meubelen. Over stof gesproken. Als je een kast of bed van zijn plaats haalt na twintig jaar... tja. Ook daarover geen klacht toen hun handen steeds zwarter werden. Beleefd, voorkomend en behept met een onvoorstelbare energie, waar vind je dat nog? Bij De Jong Verhuizingen dus die ons van Haarlem, het westen, een zachte landing liet maken in Friesland.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Ik raad dit bedrijf van harte aan. Verhuizen blijkt ook een prettige ervaring te kunnen zijn dankzij deze mannen...

10

Aanrader:

Pluspunten:
Medewerkers denken mee, zijn zorgvuldig, goed gemutst, energiek en o zo vriendelijk.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Prima samenwerking, doen wat ze beloven, nette verhuizers en behulpzaam. Kortom zeer tevreden.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Heel prettig en duidelijk intake-gesprek. Op de dag van verhuizing, een enthousiaste ploeg verhuizers, die hard werkten, als team fungeerden en er duidelijk plezier in hadden. Ze gingen ook respectvol om met andermans (onzes dus) inboedel.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Het voorgesprek verliep voorspoedig..alles wat we besproken hebben is gebeurd en op een zeer efficiënte manier! Ik ben van een groot huis naar een klein huis verhuisd en heb opslag met De Jong kunnen regelen wat ik zeer fijn vind! Op de verhuisdatum stonden er 4 mannen bij me op de stoep waarvan 1 mijn aanspreekpunt was zodat alles goed verliep. Om 8 uur in de ochtend begonnen en s'middags om 2 uur zat ik op de bank in mijn nieuwe huis met een kopje thee me te verbazen hoe snel en efficiënt de mannen te werk waren gegaan! Super bedankt!

10

Aanrader:

Pluspunten:
Snel deskundig vriendelijk zo wil ik de mensen van de Jong verhuis bedrijf omschrijven. Wij hebben ook gebruik gemaakt van de opslagservice, en dat is ook erg prettig. Chapeau

10

Aanrader:

Pluspunten:
Onze keuze van De Jong als verhuizer is meer dan terecht geweest. De inzet van alle medewerkers, zowel op kantoor en op de werkvloer was geweldig.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Zeer tevreden en prettige samenwerking

8

Aanrader:

Pluspunten:
Keurig op tijd gearriveerd. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Kleine kanttekening is echter dat verhuizers twee dozen hebben laten vallen en dat niet spontaan hebben gemeld. Pas op ons eigen aandringen dit op het formulier hebben genoteerd. Beide waren ongelukjes en geen onachtzaamheid. Maar zou toch gemeld moeten worden.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Ik was verrast over de vlotte afhandeling. Vriendelijk personeel die open stonden voor samen werken, behulpzaam en vak bekwaam. De sfeer was relaxt en rustgevend! Kortom een prettige ervaring.

9

Aanrader:

Pluspunten:
Zie boven

10

Aanrader:

Pluspunten:
Prettige mensen, goed luisterend naar wensen. Snel en behulpzaam

10

Aanrader:

Pluspunten:
Niet relevant.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Enorm vriendelijke en nette mensen. Harde werkers en onderling heel veel wederzijds respect. Klasse.

9

Aanrader:

Pluspunten:
De verhuizing verliep erg prettig. Gezellig en enthousiast team.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Fijn kontact en de mannen werken snel en luisteren naar de wensen van de klant enhet was een feestje om te verhuizen Dus de volgende keer weer verhuizen met de jong

9

Aanrader:

Pluspunten:
tijdig alle afspraken nagekomen

9

Aanrader:

Pluspunten:
Ook nu heeft De Jong Verhuizingen onze inboedel weer netjes verhuisd. Het contact met zowel Peter en Maurits de Jong als met het verhuisteam was heel goed. Het verhuisteam ging vakkundig en met zorg met onze inboedel om. Waar mogelijk was men ons behulpzaam. Wij hopen niet meer te verhuizen, maar als wij in de toekomst weer in Friesland zouden gaan wonen, dan zouden wij zeker weer bij De Jong Verhuizingen aankloppen. Met een gerust hart kan je de verhuizing aan De Jong Verhuizingen overlaten. (En dat hebben we bij andere verhuizers in het verleden wel eens anders meegemaakt.)

9

Aanrader:

Pluspunten:
We hebben ervaren dat er op bepaalde punten te weinig overleg was, waardoor dingen verhuisd werden die niet mee moesten. Ook is er enige schade aan een wandlampje. Een van de drie glazen kelkjes is gebroken, waardoor het hele lampje inclusief de dimmer weggegooid moest worden. Ook de geërfde meer dan 80 jaar oude schemerlamp is zwaar beschadigd, de perkamenten kap is geheel los en uit elkaar geraakt. De lieve herinneringen aan mijn schoonouders en de ouders van mijn vrouw willen we graag in stand houden. Hoe lossen we de totale schade op?

9

Aanrader:

Pluspunten:
De verhuizers waren er ruim op tijd. Stelden zich netjes voor. Na korte overdracht konden wij alvast naar de nieuwe woning vertrekken. Enkele uren later arriveerde onze inboedel op ons nieuwe adres. Alles was netjes ingepakt en werd op de door ons aangegeven plaats gezet. Geen enkele schade!

10

Aanrader:

Pluspunten:
Verhuizing prima verzorgd

10

Aanrader:

Pluspunten:
Voor dit bedrijf gekozen vanwege de goede naam. Goed voorgelicht, over kosten, wat wordt van mij verwacht, wat nemen zij uit handen. Vlot gewerkt door de ploeg. Kortom: alles naar hoop en wens.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Het contact met de Jong verliep prima. Om 8 uur stond de verhuiswagen voor de deur in Nijmegen en om 16.30 uur stond alles in mijn nieuwe flat in Sneek. Snel, vriendelijk, netjes en met kennis van zaken.

3

Aanrader:

Pluspunten:
Ik had afgesproken dat de woning bezemschoon zou worden achtergelaten. Met de nadrukkelijke afspraak: alles moet meegenomen worden, niets mag worden achtergelaten. Want mijn zoon heeft parkinson en ik heb een man met Alzheimer, ik kan tussen de verhuizing en de oplevering niet weg. Ik moet het ongezien kunnen overdragen aan de verhuurder. Dat kon absoluut niet. Er lag nog allerlei rotzooi, ook goed spul. De afspraak was: alle lampen meenemen, toch is er een lamp blijven hangen. Slordig werk, de wasmachine was vergeten. Die moest nog apart worden opgehaald. Een geluk bij een ongeluk, mijn man is in de tussentijd opgenomen. Dus heb ik de tijd om de woning op te ruimen.

10

Aanrader:

Pluspunten:
wat een aardige mannen, als ik iets vroeg was dat geen probleem en wat een herde werkers . wat waren ze snel nooit gedacht dat het zo perfect ging. heel veel dank voor de top service Mevr C Bosma.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Gewoon leuke gasten die het goed in de vingers hebben. Ik zou nog wel een aangepaste offerte krijgen dit omdat er achteraf veel spullen toch weg zijn gegaan. Zoals bank tafel en de stenen die niet meer mee gingen.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Wij zij zeer tevreden, professioneel bedrijf. Ervaren verhuizers die in no time alles ingepakt hebben in de wagen. Vriendelijk en prettig personeel. Afspraak was 08.00 zijn we aanwezig en zij waren er ook. Heerlijk om zo te kunnen verhuizen.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Verhuizen blijft een stressvolle bezigheid. Verhuisbedrijf De Jong heeft een groot gedeelte hiervan weggenomen. Wij kunnen geen negatieve dingen bedenken die op de verhuizing betrekking heeft. Op een plezierige manier werd snel en effectief gewerkt zodat begin van de middag de verhuizing al kon worden voltooid. Resteert werk voor ons om de komende weken voor al het verhuisde een gewenste plaats te zoeken. Dank voor de verhuizers van De Jong.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Hele nette verhuizers. Wij zijn super tevreden

10

Aanrader:

Pluspunten:
De verhuizing is in ons geval erg soepel en plezierig verlopen door de deskundige en vakbekwame aanpak van De Jong Verhuizingen. De medewerkers zijn uitermate correct zowel wat betreft de voorbereiding als ook op de dag van de verhuizing zelf.

10

Aanrader:

Pluspunten:
We hebben de medewerkers als zeer correct ervaren. Het geheel is vlekkeloos verlopen. Alle hulde!

10

Aanrader:

Pluspunten:
Ze waren netjes op tijd aanwezig.Alles werd met zorgvuldigheid in de verhuiswagen geplaatst en de verhuismannen waren erg vriendelijk!

10

Aanrader:

Pluspunten:
Voor de tweede keer verhuisd met de Jong Verhuizingen. Net als de vorige keer weer top geregeld! Vriendelijk en zeer professioneel personeel, goed materiaal en het geld meer dan waard!

9

Aanrader:

Pluspunten:
Heel prettige en vakkundige verhuizers. Het verliep snel.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Heel vriendelijk, snel, attent en zorgzaam.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Genoeg mensen aanwezig (4x, andere aanbieders allemaal 3x), die alle vier zeer behulpzame en kundige verhuizers zijn. Alles ingepakt en geen enkele schade.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Zeer prettig, vriendelijk en correct personeel. Nogmaals bedankt.

10

Aanrader:

Pluspunten:
super goed gedaan, alleen onze tafel is beschadigd. Jullie hebben een foto hiervan ontvangen verstuurd door het personeel.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Harde werkers, zeer snel 50 m3 geladen en gelost, zonder schade. Zeer vriendelijke mensen. Van tevoren goede uitleg en meegedacht omtrent mogelijkheden. Prijs/kwaliteit SUPER!

10

Aanrader:

Pluspunten:
Praktisch, en vriendelijk maar zeker professioneel en zakelijk ingesteld. Alles ten dienste van klant

10

Aanrader:

Pluspunten:
Mooi op tijd, rustige mannen maar het tempo lag hoog. Zoals beloofd rond 16.30 klaar, nog nooit meegemaakt. Geen beschadigingen, beleefde mensen, wat wil je nog meer. Zou ik zonder meer aanbevelen.

10

Aanrader:

Pluspunten:
De drie verhuizers van de Jong hebben ervoor gezorgd dat al mijn spullen en meubels in "no time" waren ingepakt. Daarnaast hebben ze in mijn nieuwe huis alles keurig op de juiste plek gezet en ook nog kasten in elkaar gezet. De mannen waren erg vriendelijk en werkten hard. Ik zal het iedereen aanbevelen, want het zorgt voor heel wat minder stress. De Jong verhuizers nogmaals heel erg bedankt! Ik hoop dat de complimenten even worden doorgegeven aan de desbetreffende heren die mij hebben verhuisd!

10

Aanrader:

Pluspunten:
Onze verhuizing ging super goed! De verhuiswagen was er op tijd, er werd netjes en vlot gewerkt. Mochten we weer moeten verhuizen, wat ik niet hoop ;-), dan maken we zeker weer gebruik van De Jong Verhuizingen

10

Aanrader:

Pluspunten:
lees hierboven

9

Aanrader:

Pluspunten:
Vriendelijke mannen, waren op tijd en hebben hun uiterste best gedaan.

9

Aanrader:

Pluspunten:
De medewerkers zijn voortvarend te werk gegaan. Ruim binnen de tijd die wij hadden verwacht was alles ingeladen. Er werd goed met ons overlegd en er werden bruikbare suggesties voor oplossingen aangedragen. Ook werd er goed rekening gehouden met onze wensen. Buitengewoon prettig om met deze mensen samen te werken.

10

Aanrader:

Pluspunten:
De jong verhuizingen is een bedrijf die weet wat ze doen. Ik ben uitermate tevreden hoe alles is verlopen. Vriendelijk personeel. Zeer kundig. Top.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Op basis van goede afspraken vooraf verliep de verhuizing van een leien dakje. We hadden voldoende tijd om voor te bereiden en op de dag van de verhuizing zijn de zaken soepel verlopen, er was zorg voor alles en m.n. ook de schilderijen en HIFI-apparatuur.

8

Aanrader:

Pluspunten:
We zijn erg tevreden over het verrichte werk! Ondanks dat het wat kortdag was, is alles gelukt. Hartelijk dank!

10

Aanrader:

Pluspunten:
Snel, vriendelijk goed

10

Aanrader:

Pluspunten:
Goede service en klantvriendelijke medewerkers die hun taak rustig en wel overwogen uitvoeren.

9

Aanrader:

Pluspunten:
Het was een hele stap van Nieuwegein naar het Friese Marum, maar de mensen van De Jong en hun partners hebben alles goed geregeld en afgehandeld.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Ontzettend fijne mensen, zeer goede service!

10

Aanrader:

Pluspunten:
De verhuizers Ramon en René waren zeer terzake kundig, werkten keihard, hadden overal een oplossing voor en bovenal we hebben twee dagen zeer veel plezier met elkaar gehad Uitstekend ingespeeld op de onvoorziene gebeurtenissen nav verkeerde planning op kantoor

9

Aanrader:

Pluspunten:
de verhuizing verliep in een zeer prettige sfeer, en de hitte had geen invloed op de werklust en het humeur van de mannen. Petje af voor de mannen voor het zware werk onder de lastige omstandigheden

10

Aanrader:

Pluspunten:
De Jong verhuizingen heeft ons heel kundig verhuist! De verhuizers gaan voorzichtig om met je spullen en waren ook nog sneller klaar dan verwacht. Ook is de communicatie heel prettig verlopen. De Jong Verhuizingen denkt echt mee met de klant. Ik zou De Jong Verhuizingen zeker aanbevelen!

9

Aanrader:

Pluspunten:
Alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Fijn team van mensen die je volledig ontzorgen. Hertlik tank foar jimme tsjinstferliening Mei freonlike groetnis M de Ruijter Akkrum.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Jarenlange service en vertrouwen

9

Aanrader:

Pluspunten:
Twee verhuizingen laten doen door De Jong Woudsend. Ervaren lieden die van wanten weten. Zeer goed gevoel bij!

10

Aanrader:

Pluspunten:
Ik heb de diensten geleverd door de Jong verhuizingen als prima ervaren. Dozen werden ruim voor de verhuizing aangeleverd. Duidelijke afspraken. Wat hektisch toen verhuizers een dag eerder kwamen dan ik had voorzien.., maar het kwam goed.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Hardwerkende aardige verhuizers die hun werk met plezier doen.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Boven verwachting

9

Aanrader:

Pluspunten:
Correct en vriendelijk personeel. Ook de nazorg was prima geregeld.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Op tijd op de afgesproken plaats.

7

Aanrader:

Pluspunten:
Bij de verhuizing miste ik duidelijke coördinatie en aansturing. Ik wilde aandeel hebben vanuit eigen ervaring maar vond moeilijk gehoor bv spullen door ramen in oude woning. Volgens mij was een goederenlift naar eerste verd in nieuwe woning beter geweest. Nu 2 man onder en 2 man boven op balkon. Was een keuze. Ik heb aangedrongen om wasmachine met steekkar via hoofdingang en lift te brengen. Is inderdaad gebeurd. Werkhouding heb ik als rustig en vriendelijk ervaren.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Prima verhuizers

10

Aanrader:

Pluspunten:
100% klantvriendelijk, vakkundig, zorgvuldig

8

Aanrader:

Pluspunten:
Vakmensen, vriendelijk,behulpzaam.

8

Aanrader:

Pluspunten:
Er wordt door drie man gewrkt en alles loopt gesmeerd, meubilair waar nodig gedemonteerd en op het nieuwe adres vakkundig weer in elkaar gezet. De verhuisdozen zo veel mogelijk in het juiste vertrek geplaatst.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Uitstekend, prima werk geleverd. Tijdens Offerte bespreking al de indruk dat deze verhuizer, De Jong Woudsend, alle problemen aankan en oplossingen aandraagt. Geeft vertrouwen, mede door geweldig team van verhuizers. Bij vragen, altijd bereikbaar, en meedenkt om alles goed te laten verlopen op de verhuisdag. Kortom, professioneel! De volgende verhuizing: weer De Jong Woudsend bellen! Peter en alle verhuizers: Bedankt!

10

Aanrader:

Pluspunten:
Goed geregeld Top service Zeker aanbevolen

10

Aanrader:

Pluspunten:
(Belang) Klant staat hier inderdaad voorop. Prettig kontakt en samenwerking. Vlot en zonder omhalen. Zeer professioneel.

10

Aanrader:

Pluspunten:
- Prettig voorgesprek - Advies op maat - Komen en beginnen op tijd - Vriendelijk en beleefd - Vakkundig - Snelle werkers - Voorzichtig met de spullen - Prima verpakkingsmaterialen. - Doen wat er afgesproken is - Houden zich aan de Corona voorschriften

10

Aanrader:

Pluspunten:
Goede communicatie. Scherpe prijzen Betrouwbaar Snel

10

Aanrader:

Pluspunten:
Vanaf het telefoontje om een offerte aan tevreden ragen tot en met de verhuizing op zich gaat het bij de familie de Jong en ook die er werken allemaal op fantastische rolletjes. Geen op of aanmerkingen er wordt op alle vlakken mee gedacht en zullen dit bedrijf bij iedere verhuizing aan bevelen.

9

Aanrader:

Pluspunten:
Met de 2 verhuizingen die we hebben laten doen door de Jong Verhuizingen zijn we dik tevreden. Vlot, vriendelijk en accuraat.

9

Aanrader:

Pluspunten:
Wij zijn bijzonder tevreden over onze verhuizing. Aardige, opgewekte, meedenkende mannen. Op afgesproken tijd begonnen. Jammer genoeg konden we hen niet belonen met koffie.. hadden ze wel verdiend!! Rapportcijfer. 9,5

9

Aanrader:

Pluspunten:
De verhuizers hadden speciaal een kleinere verhuisauto meegenomen hetgeen het verhuizen in de stad gemakkelijker maakte. Ze deden de verhuizing erg vlot en probeerden op verschillende manieren het meubilair zo snel mogelijk naar beneden te krijgen. Ook werd er erg zorgvuldig omgegaan met mijn oude kabinet en warden er foto's gemaakt om ervoor te zorgen dat dit zo goed mogelijk uit elkaar en daarna weer in elkaar werd gezet.

10

Aanrader:

Pluspunten:
De Jong Verhuizingen heeft onze verhuizing perfect aangepakt. Eerst een deel geleverd, ander deel in de opslag. En goed meegedacht over verschillende mogelijkheden.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Prettige samenwerking gehad vanaf het moment van offreren tot dat iedere doos en meubel op zijn plek stond. Leuk team van verhuizers. Ze ontzorgen je in zo’n stressvol proces.

8

Aanrader:

Pluspunten:
Ervaring zeer positief

10

Aanrader:

Pluspunten:
Super tevreden. Vriendelijk, werken snel en erg netjes. Top bedrijf!

10

Aanrader:

Pluspunten:
Fijne ervaring vanaf eerste bezoek en offerte. De verhuizing met ervaren krachten en goed in de omgang en communicatie. Ondanks drukke tijden alles perfect geregeld. Aandachtspunt is om de opname van de huisraad ook daadwerkelijk te vertalen naar de dozen. Mijn wijnkast was veel werk met papiertjes in plaats van flessen-dozen. Maar ook dat werd met handwerk en een lach opgelost.

10

Aanrader:

Pluspunten:
We waren genoodzaakt om mijn moeder voor een tweede keer te verhuizen. De eerste keer dat ze moest verhuizen is ook gedaan door deze firma en is goed bevallen. Logisch dat als je dan nog een keer moet verhuizen je terug valt op iets dat goed bevallen is.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Ramon, Sjoerd en Arjan hebben ons op zeer professionele manier verhuisd. Deze mannen nemen de stress weg die met een verhuizing gepaard gaan.
We hebben dit als zeer prettig ervaren.

Verbeterpunten:
Geen

10

Aanrader:

Pluspunten:
De verhuizing van Oegstgeest naar Poppenwier en opslag was top! Het was naar ons idee een ingewikkelde klus waarvan de heren goed op de hoogte waren, meedachten en prima uitvoerden. Voorzover wij nu kunnen nagaan is alles op de goede plek terecht gekomen. Wij zijn heel tevreden!

Verbeterpunten:
Geen.

9

Aanrader:

Pluspunten:
zeer ervaren verhuizers, die goed zorg dragen voor de spullen..
Matrassen, schilderijen, computer en TV speciaal i gepakt.
Mooie kleding dozen waar een rail in zit.

Verbeterpunten:
Hebben wij niet

10

Aanrader:

Pluspunten:
Firma de Jong heeft ons een gesmeerde verhuizing uitgevoerd met een drietal vlotte ervaren verhuizers!

Verbeterpunten:
Kan het me niet bedenken.

9.1

Aanrader:

Pluspunten:
We zijn erg tevreden over uw dienstverlening. Onze inboedel werd in goed overleg vervoert voor opslag. We hopen op een verdere samenwerking tbv onze verhuizing naar Arvika Zweden. We danken het verhuisteam nogmaals voor hun werkzaamheden.

Verbeterpunten:
Kan het me niet bedenken.

8.8

Aanrader:

Verbeterpunten:
Kan het me niet bedenken.

9.9

Aanrader:

Verbeterpunten:
Kan het me niet bedenken.

9

Aanrader:

Pluspunten:
Prima bedrijf met leuke medewerkers

Verbeterpunten:
Geen

10

Aanrader:

Verbeterpunten:
nvt

9.3

Aanrader:

Verbeterpunten:
nvt

10

Aanrader:

Pluspunten:
Zeer tevreden op alle fronten men is snel en zeer vakkundig zie cijfer notering.ook opslag is goed geregeld.

Verbeterpunten:
Geen idee, betreft verbetering. Hoop dat deze service van de Jong verhuizing zo blijft.

7

Aanrader:

Verbeterpunten:
bij afwijkingen van reeds ontvangen facturen was een telefoontje
met uitleg netjes geweest

9.2

Aanrader:

Pluspunten:
teamwork bij de firma de jong is fantastisch!

Verbeterpunten:
nvt

8.3

Aanrader:

Pluspunten:
n.v.t.

Verbeterpunten:
n.v.t.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Alles werd keurig volgens afspraak geleverd in Zweden.
Het verhuisteam is nauwkeurig te werk gegaan.

Verbeterpunten:
Geen.

9

Aanrader:

Verbeterpunten:
n.v.t.

10

Aanrader:

Pluspunten:
hardwerkend team en vriendelijk.

Verbeterpunten:
speciale doos voor grote lampenkappen.

9.8

Aanrader:

Pluspunten:
Persoonlijke aandacht, advies omtrent inboedel. Zorg tijdens verhuizing. Begeleiding en ondersteuning gedurende alle activiteiten.

Verbeterpunten:
Er zijn directe verbeteringspunten van toepassing.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Geweldige verhuizers met een gezellige werkmentaliteit!

Verbeterpunten:
Was prima!

9

Aanrader:

Pluspunten:
Zijn reeds ingevuld

Verbeterpunten:
Geen

5.9

Aanrader:

Pluspunten:
Super verhuisteam, vriendelijk, hard werkend en klantvriendelijk.

Verbeterpunten:
Daar datum van levering niet definitief was, was het belangrijk voor mij te weten dat zij daar op in konden spelen. Uiteindelijk is dat ook gebeurd maar probeerden wel €1'200 daarvoor te berekenen. Dat feest ging natuurlijk niet door.
Daarnaast zou het zelfde verhuisteam laden zoals ook lossen. Drie man hebben mijn huis in Woudsend leeg gehaald, twee kwamen opdagen in Engeland waarbij mijn vrouw en ik zelf mee geholpen hebben te lossen om het enigszins voor het echt laat zou worden, voor elkaar te krijgen.
In eerste instantie was ik best wel onder de indruk van de verkoper. Uiteindelijk heeft hij "over promised" en "under delivered". Jammer! Avoid at all costs!

10

Aanrader:

Pluspunten:
Het was een verhuizing zoals ik nog nooit had meegemaakt! Het was voor mij de 19e keer dus ik heb een zeer ruime ervaring! Echt een 10 met een griffel!

Verbeterpunten:
n.v.t.

10

Aanrader:

Verbeterpunten:
n.v.t.

9.1

Aanrader:

Pluspunten:
zeer tevreden over het meedenken met onze verhuizing. Zeer kundige heren die netjes met onze spullen zijn omgegaan

Verbeterpunten:
Geen verbeterpunten, wij zijn erg tevreden met de verhuizers.

9.8

Aanrader:

Verbeterpunten:
Geen verbeterpunten, wij zijn erg tevreden met de verhuizers.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Vriendelijke heren welke erg behulpzaam zijn tijdens het emigratietraject.

Verbeterpunten:
Geen verbeterpunten, wij zijn erg tevreden met de verhuizers.

9.7

Aanrader:

Pluspunten:
De verhuizers Ramon, Marco en Jacob hebben perfect werk geleverd. Zeer deskundig, klantvriendelijk en uiterst voorzichtig hebben ze onze inboedel verhuisd. Kwetsbare zaken netjes verpakt, matrassen keurig in folie verhuisd. Zelfs onze oude beschadigde tuintafel wilden ze nog beschermen tegen (meer) krassen.
Geweldig werk geleverd mannen en ik raad de Jong verhuizingen zeker aan bij bekenden.

Verbeterpunten:
geen

9.6

Aanrader:

Pluspunten:
Prima en vlotte verhuizing dankzij goede voorbereiding op wat verhuisdozen na en zeer kundig verhuisteam met de nadruk op team!

Verbeterpunten:
Werkelijk geen.

9

Aanrader:

Pluspunten:
Prima zo

Verbeterpunten:
Nvt

10

Aanrader:

Pluspunten:
Ervaren vakmannen en geven je ondanks het zware werk een gezellige verhuisdag!

Verbeterpunten:
Nvt

9.2

Aanrader:

Verbeterpunten:
Nvt

9.3

Aanrader:

Pluspunten:
Professionals die plezier hebben in hun werk en als team uitstekend samenwerken.

Verbeterpunten:
Telefonische bereikbaarheid kantoor

8.9

Aanrader:

Pluspunten:
zeer vlotte en deskundige diensten:
de verhuizing alsmede het leegruimen en afvoeren van de overtollige inboedel is zeer correct en snel uitgevoerd
De hele verhuizing en het leegruimen van het huis is geheel door fa de Jong uitgevoerd.
wij hebben enkel wat persoonlijke spullen in dozen gestopt, verder is alles verzorgd.

Verbeterpunten:
geen

9.7

Aanrader:

Pluspunten:
plezierige samenwerking tussen verhuismensen en bewoners

Verbeterpunten:
nvt

8.8

Aanrader:

Pluspunten:
- informatievoorziening vooraf
- duidelijke offerte, keuze uit twee soorten verhuizing
met duidelijke prijsspecificatie
- zorgvuldige medewerkers die alles netjes hebben
ingepakt en gelost
- alle spullen zijn onbeschadigd aangekomen

Verbeterpunten:
Er zou minimaal 1 medewerker die had ingepakt ook aanwezig zijn bij het lossen in Sollentuna (Zweden). Deze afspraak is door vakantie bezetting niet nagekomen. Daar hebben we overigens verder geen nadeel van ondervonden

8.4

Aanrader:

Verbeterpunten:
Geen, alles was goed.

9.5

Aanrader:

Pluspunten:
Vlotte verhuisklus, alles was voor 1300 over!

Verbeterpunten:
Geen, alles was goed.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Erg tevreden! Zeer vriendelijke mannen en onze spullen zijn zonder problemen verhuisd. Toen ons huis later dan gepland werd opgeleverd was het wijzigen van de datum ook geen probleem.

Verbeterpunten:
Geen

10

Aanrader:

Pluspunten:
Verhuizing is conform afspraak uitgevoerd. Inboedel is twee weken na opladen in Den Haag afgeleverd in Kopenhagen zoals van te voren besproken. Goede verhuizers en een goede verhuisprijs. Zeker een aanrader!

Verbeterpunten:
Geen, alles was goed.

9.9

Aanrader:

Pluspunten:
Wat ik heel erg gewaardeerd heb is dat het verhuisteam zo bijzonder gezellig en voorkomend was.

Verbeterpunten:
Geen, alles was goed.

8.2

Aanrader:

Verbeterpunten:
Geen, alles was goed.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Verhuizers met veel ervaring in het optimaal vullen van de verhuiswagens! Door het combineren van meerdere verhuizingen hebben we een scherpe offerte gekregen.

Verbeterpunten:
We zijn erg tevreden.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Ik was erg geholpen dat de firma de Jong mij op korte termijn kon helpen met mijn verhuizing. Nogmaals dank hiervoor.

Verbeterpunten:
geen

10

Aanrader:

Pluspunten:
Goed op elkaar ingespeelde verhuizers!

Verbeterpunten:
geen

5.6

Aanrader:

Pluspunten:
vriendelijk personeel, goede verhuizing

Verbeterpunten:
barslechte communicatie zowel telefonisch als via de mail

9

Aanrader:

Pluspunten:
Flexibel in aanpak. Schromen niet om werkzaamheden aan te pakken die niet direct besproken zijn.
Pakken alles professioneel aan.

Verbeterpunten:
Geen. Prima in orde.

9

Aanrader:

Pluspunten:
Super vriendelijk en vakkundig personeel. Leuk team dat lekker doorpakt. Je kan alles aan ze vragen en zoveel lenen/gebruiken als je nodig hebt. Te weinig besteld? Geen probleem echt super goed!

Verbeterpunten:
Wij zijn dik tevreden!

10

Aanrader:

Pluspunten:
uitstekende service op alle punten

Verbeterpunten:
geen

10

Aanrader:

Pluspunten:
Gezellige en ervaren verhuizers. Alles is heel overgekomen. Geweldig!

Verbeterpunten:
geen

10

Aanrader:

Verbeterpunten:
geen

8

Aanrader:

Verbeterpunten:
geen

10

Aanrader:

Pluspunten:
Zeer behouden, professioneel, rustige benadering, houden volledig het overzicht. Ondanks de warmte gaan ze onverdroten voorwaarts. Bovendien plezierig om nee samen te werken. Gemoedelijk en totaal geen stress.

Verbeterpunten:
Ga door op deze weg dan volgen de klanten vanzelf. De prijs-kwaliteitverhouding is goed! Ook wij gaan aangeven dat de Jong Verhuizingen goed inspeelt op dr te verrichten taken.

9.7

Aanrader:

Pluspunten:
Héél vriendelijk en net personeel met veel ervaring

Verbeterpunten:
Ga door op deze weg dan volgen de klanten vanzelf. De prijs-kwaliteitverhouding is goed! Ook wij gaan aangeven dat de Jong Verhuizingen goed inspeelt op dr te verrichten taken.

9.7

Aanrader:

Pluspunten:
Professionele verhuizers die van aanpakken weten.

Verbeterpunten:
Geen

10

Aanrader:

Pluspunten:
Geen andere suggestie dan zo doorgaan. Werkelijk top v.w.b deskundigheid, vriendelijkheid en service.

Verbeterpunten:
Geen

10

Aanrader:

Pluspunten:
Aardige en hardwerkende jongens. Ik ben erg tevreden.

Verbeterpunten:
Zou het niet weten

10

Aanrader:

Verbeterpunten:
alles was prima

10

Aanrader:

Pluspunten:
De Jong heeft prima werk geleverd. Door het combineren van verhuizingen een scherpe offerte gegeven voor onze verhuizing naar Noorwegen. Ook de inklaring is goed geregeld door de agent van De Jong Verhuizingen.

Verbeterpunten:
alles was prima

10

Aanrader:

Pluspunten:
Ga zo door!

Verbeterpunten:
Kan niks bedenken

10

Aanrader:

Pluspunten:
Wij hebben ons nu twee keer laten verhuizen door de mannen van De Jong. En ook net zoals de eerste keer is de verhuizing vlekkeloos verlopen. Vooraf kwam de taxateur netjes op afspraak. De prijs kwaliteit verhouding is ook top. We hadden op onze slaapkamer een linnenkast staan, deze hebben de mannen netjes uit elkaar gehaald en op de nieuwe locatie weer in elkaar gezet. Zeker aan te raden!

Verbeterpunten:
Geen verbeterpunten.

5.4

Aanrader:

Verbeterpunten:
Door de klant echt te ontzorgen!
En niet "verplicht"mee laten lossen door maar met 1 persoon te komen. De chauffeur alleen, kan echt niet een bankstel en bedden op drie hoog (zonder lift, zoals vooraf aangegeven) bezorgen.
U heeft de klant in een afhankelijke positie gebracht en vervolgens gerekend op coulance!

9.8

Aanrader:

Pluspunten:
Hard werkend team. Netjes, voorzichtig, goed overleg.

Verbeterpunten:
Dag voor de verhuizing nog even een telefoontje.

8.5

Aanrader:

Verbeterpunten:
Dag voor de verhuizing nog even een telefoontje.

9.8

Aanrader:

Pluspunten:
Prima verzorgde verhuizing, hoog tempo, strak geregeld, geheel schadevrij, leuk en goed team.

Verbeterpunten:
Geen.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Geen alles zeer correct uitgevoerd.

Verbeterpunten:
Nee

10

Aanrader:

Pluspunten:
Heel klantvriendelijk

Verbeterpunten:
Nvt

10

Aanrader:

Pluspunten:
Gezellige en gemoedelijk sfeer onder de verhuizers hebben als erg prettig ervaren. Het waren echter profs in hun werk!

Verbeterpunten:
We zijn erg tevreden.

8

Aanrader:

Pluspunten:
Gemaakte afspraken goed nagekomen. Professionele mensen.

Verbeterpunten:
Dat er op een ochtend wel 3 keer tijd is om koffie te drinken maar geen tijd of zin is om 2 lampen op te hangen zonder bijbetaling gaat er bij mij niet in. Terwijl alles meezat, zowel wat tijd betreft als het besparen van een tweede auto. Heb de lampen dus zelf maar opgehangen.

8.4

Aanrader:

Pluspunten:
Prima team, vlot gewerkt op een heel plezierige manier.

Verbeterpunten:
Dat er op een ochtend wel 3 keer tijd is om koffie te drinken maar geen tijd of zin is om 2 lampen op te hangen zonder bijbetaling gaat er bij mij niet in. Terwijl alles meezat, zowel wat tijd betreft als het besparen van een tweede auto. Heb de lampen dus zelf maar opgehangen.

7.4

Aanrader:

Pluspunten:
N.V.T.

Verbeterpunten:
De rekening wat gespecificeerder,ook de mate van afvoer en de 10% van thuishotel.

8.5

Aanrader:

Pluspunten:
advies betreft verhuizing.

Verbeterpunten:
nog geen verbeterpunten .

10

Aanrader:

Pluspunten:
een prima bedrijf

Verbeterpunten:
De rekening wat gespecificeerder,ook de mate van afvoer en de 10% van thuishotel.

9.4

Aanrader:

Pluspunten:
De mannen van De Jong Verhuizingen hebben onze emigratie uitstekend gedaan. Ze zijn bereid om alles voor je te doen!
Ook hebben ze voor ons alle formulieren rondom de inklaring geregeld, erg handig en een zorg minder!

Al met al zijn wij super tevreden! Bedankt mannen!

Verbeterpunten:
Geen

9.5

Aanrader:

Verbeterpunten:
Geen

9

Aanrader:

Pluspunten:
Fantastisch team, goed op elkaar ingespeeld. Handy man ook fijn voor de opgedragen klusjes.

Verbeterpunten:
Een paar verhuisdozen zijn onderop in de berging gekomen die in de keuken moeten, nu met vereende krachten de dozen eruit tillen, maar zoiets kan gebeuren als het plotseling gaat regenen.
Voor de rest meer dan lof.

8.9

Aanrader:

Pluspunten:
Super gewerkt! Niet lullen maar poetsen, in ons geval verhuizen.

Verbeterpunten:
Beter om de eigenveiligheid letten.

9.1

Aanrader:

Pluspunten:
Vriendelijk personeel

Verbeterpunten:
ik zou het niet weten

9

Aanrader:

Verbeterpunten:
ik zou het niet weten

10

Aanrader:

Verbeterpunten:
ik zou het niet weten

9.8

Aanrader:

Verbeterpunten:
meer inpakmateriaal van te voren afleveren zoals noppenfolie, dozen, inpakpapier, zodat we nog wat beter voorbereid zouden zijn

9.8

Aanrader:

Verbeterpunten:
meer inpakmateriaal van te voren afleveren zoals noppenfolie, dozen, inpakpapier, zodat we nog wat beter voorbereid zouden zijn

9.9

Aanrader:

Verbeterpunten:
meer inpakmateriaal van te voren afleveren zoals noppenfolie, dozen, inpakpapier, zodat we nog wat beter voorbereid zouden zijn

8.1

Aanrader:

Verbeterpunten:
wij hebben gevraagd wat de opslag per maand kost en er werd ons gezegd door degene die bij ons thuis geweest is dat het ongeveer 20-25 per maand zou zijn dus niet bijna het dubbele

9.3

Aanrader:

Pluspunten:
Super verhuisdag gehad met jullie medewerkers

Verbeterpunten:
wij hebben gevraagd wat de opslag per maand kost en er werd ons gezegd door degene die bij ons thuis geweest is dat het ongeveer 20-25 per maand zou zijn dus niet bijna het dubbele

10

Aanrader:

Verbeterpunten:
wij hebben gevraagd wat de opslag per maand kost en er werd ons gezegd door degene die bij ons thuis geweest is dat het ongeveer 20-25 per maand zou zijn dus niet bijna het dubbele

9.8

Aanrader:

Pluspunten:
Fijne deskundige mensen om zoiets als een grote verhuizing vanuit het buitebland mee uit te voeren.

Verbeterpunten:
Misschien iets beter contact onderhouden vooraf aan de verhuizing. Eventueel verwachte verhuisdatum iets eerder kenbaar maken. Verder vind ik jullie bedrijf echt super professioneel en prettig om zaken mee te doen.

8.8

Aanrader:

Verbeterpunten:
Een dag van tevoren een email sturen met: MORGEN GAAN WIJ U VERHUIZEN. ROND X UUR ZIJN WIJ BIJ U.

9.2

Aanrader:

Pluspunten:
Ondanks logistieke problemen (ze waren vergeten mijn verhuizing in te plannen) hebben ze mijn boedel toch nog op de afgesproken dag kunnen verhuizen. Prima!

Verbeterpunten:
Een dag van tevoren een email sturen met: MORGEN GAAN WIJ U VERHUIZEN. ROND X UUR ZIJN WIJ BIJ U.

9.3

Aanrader:

Pluspunten:
Vriendelijk bekwame mannen. Echt mijn complimenten

Verbeterpunten:
Een dag van tevoren een email sturen met: MORGEN GAAN WIJ U VERHUIZEN. ROND X UUR ZIJN WIJ BIJ U.

9

Aanrader:

Pluspunten:
Fijn, rustig,

Verbeterpunten:
?

9

Aanrader:

Pluspunten:
Gewoon alles goed

Verbeterpunten:
Geen

9.2

Aanrader:

Pluspunten:
De Jong heft de verhuizing naar volle tevredenheid uitgevoerd. Onze contactpersoon was goed te bereiken en reageerde vrijwel onmiddellijk.

Verbeterpunten:
Één keer bleef er een vraag open staan, wat na een keer nabellen direct werd opgelost.

10

Aanrader:

Verbeterpunten:
Één keer bleef er een vraag open staan, wat na een keer nabellen direct werd opgelost.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Top team
Gezellig en harde werkers ( en dat met zoveel hitte)

Dankjulliewel

Verbeterpunten:
-

9.8

Aanrader:

Pluspunten:
Fijne betrokken verhuizers. Zowel over laden in Stugun (Zweden) als het uitladen in Nijmegen zijn we erg tevreden. Alles is goed overgekomen.

Verbeterpunten:
we zouden het niet weten

10

Aanrader:

Verbeterpunten:
we zouden het niet weten

8.8

Aanrader:

Pluspunten:
Prettige, snelle en professionele uitvoering van de werkzaamheden.

Verbeterpunten:
geen

9

Aanrader:

Pluspunten:
Vriendelijke hardwerkende mensen.

Verbeterpunten:
Geen

10

Aanrader:

Pluspunten:
harde werkers
heel bescheiden en vriendelijk
deskundig in hun werk

Verbeterpunten:

Als men zou vragen, hoe was de ervaring met De Jong VERHUIZINGEN, dan is mijn antwoord in alle opzichten heel positief !!
Voor ons geen verbeterpunten!

9

Aanrader:

Verbeterpunten:

Als men zou vragen, hoe was de ervaring met De Jong VERHUIZINGEN, dan is mijn antwoord in alle opzichten heel positief !!
Voor ons geen verbeterpunten!

10

Aanrader:

Verbeterpunten:

Als men zou vragen, hoe was de ervaring met De Jong VERHUIZINGEN, dan is mijn antwoord in alle opzichten heel positief !!
Voor ons geen verbeterpunten!

9.5

Aanrader:

Pluspunten:
Goed samenwerkend team.

Verbeterpunten:

Als men zou vragen, hoe was de ervaring met De Jong VERHUIZINGEN, dan is mijn antwoord in alle opzichten heel positief !!
Voor ons geen verbeterpunten!

10

Aanrader:

Pluspunten:
Perfect geregeld. Een goed contact over datum en tijden.
Wij zijn heel tevreden over de verhuizing van Rutten (NOP) naar Gouda. Hartelijk dank voor uw diensten.

Verbeterpunten:
Geen!

9.1

Aanrader:

Pluspunten:
Harde werkers, efficiënt, afspraak is afspraak. Alles verliep erg snel en zonder schade. Ook is men service gericht. We kijken er met een zeer goed gevoel op terug. Een bedrijf om aan te raden en dar zullen wij ook zeker doen.

Verbeterpunten:
Zouden we op dit moment niet weten.

10

Aanrader:

Pluspunten:
zie bovenstaande beoordeling!

Verbeterpunten:
Geen!

9.2

Aanrader:

Pluspunten:
Snelle verhuizing, sterke mannen, goed uitgevoerd,
Ook de hele zware tafel en glaspaneel werden zonder gemopper naar de zolder gebracht, toppers!

Verbeterpunten:
telefonische bereikbaarheid. Het is misschien een idee om een telefoniste aan te stellen die de informatie aan de telefoon in een keer goed kan noteren.

9.4

Aanrader:

Verbeterpunten:
telefonische bereikbaarheid. Het is misschien een idee om een telefoniste aan te stellen die de informatie aan de telefoon in een keer goed kan noteren.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Vriendelijk.
Behulpsaam
Snel

Ga zo door!!

Verbeterpunten:
Geen

9

Aanrader:

Verbeterpunten:
Geen

9.2

Aanrader:

Verbeterpunten:
Geen

9.7

Aanrader:

Pluspunten:
aardige verhuizers

Verbeterpunten:
Geen

9.8

Aanrader:

Pluspunten:
Personeel is erg goed op elkaar ingespeeld! We hebben een plezierige verhuisdag gehad.

Verbeterpunten:
Geen

9.2

Aanrader:

Verbeterpunten:
Geen

8.9

Aanrader:

Verbeterpunten:
1 of 2 dagen vóór geplande verhuizing nog even contact opnemen of alles is gelukt wat betreft de voorbereidingen

7.5

Aanrader:

Pluspunten:
Snel en vakkundig het huis leeggehaald! Vakkundig ingepakt in de verhuiswagen. Bravo!

Verbeterpunten:
Administratief gezien kan er veel verbeterd worden. Veel fouten in de facturen (verkeerde bedragen of dubbele facturen). Je moet dus zelf opletten of alles klopt, dit kan niet de bedoeling zijn en is vervelend.
Ook de communicatie is schaars. Er zou beter gecommuniceerd kunnen worden over wanneer en hoe er geleverd gaat worden.
Ook als het qua planning tegenzit is dit belangrijk om te weten. Communicatie is alles.
Communicatie van voor de verhuizing wat perfect!
Al met al zijn wij tevreden.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Verhuizers waren erg netjes met de meubels en vakkundig.

Verbeterpunten:
Administratief gezien kan er veel verbeterd worden. Veel fouten in de facturen (verkeerde bedragen of dubbele facturen). Je moet dus zelf opletten of alles klopt, dit kan niet de bedoeling zijn en is vervelend.
Ook de communicatie is schaars. Er zou beter gecommuniceerd kunnen worden over wanneer en hoe er geleverd gaat worden.
Ook als het qua planning tegenzit is dit belangrijk om te weten. Communicatie is alles.
Communicatie van voor de verhuizing wat perfect!
Al met al zijn wij tevreden.

9.1

Aanrader:

Pluspunten:
Ervaren medewerkers

Verbeterpunten:
Geen. We zijn zeer tevreden.

9.9

Aanrader:

Pluspunten:
Zeer vriendelijk, duidelijk en komt de gemaakte afspraken punctueel na.

Verbeterpunten:
Geen

9.2

Aanrader:

Pluspunten:
Goed samenwerkend verhuisteam en alles werd goed verpakt! Alles is zonder beschadiging overgekomen! Dikke pluim voor de verhuizers!

Verbeterpunten:
Geen

9.5

Aanrader:

Pluspunten:
De verhuizers van de Jong werken erg efficiënt en waren voorzichtig met onze spulletjes

Verbeterpunten:
Geen

9.7

Aanrader:

Pluspunten:
Aardige verhuizers

Verbeterpunten:
-

8.2

Aanrader:

Verbeterpunten:
Geen

9

Aanrader:

Pluspunten:
Prettige communicatie en vriendelijke medewerkers. Men heeft meegedacht toen wij door ziekte een afspraak niet konden laten doorgaan. Daar werd heel flexibel mee omgegaan, ondanks dat men het druk had. Dat was heel fijn.

Verbeterpunten:
Wij hadden gevraagd het gereedschap bij elkaar te doen, dat was niet gebeurd.
In plaats van 5 kisten, hadden we er maar 4 nodig, mede doordat een deel van de boedel naar een tijdelijk adres mee ging. Daar is verder niets mee gedaan.
Dit zijn de 2 redenen waarom niet alles een 10 is.

9.8

Aanrader:

Pluspunten:
Prima verhuizing geweest top

Verbeterpunten:
Wij hadden gevraagd het gereedschap bij elkaar te doen, dat was niet gebeurd.
In plaats van 5 kisten, hadden we er maar 4 nodig, mede doordat een deel van de boedel naar een tijdelijk adres mee ging. Daar is verder niets mee gedaan.
Dit zijn de 2 redenen waarom niet alles een 10 is.

10

Aanrader:

Verbeterpunten:
Geen

10

Aanrader:

Pluspunten:
Duidelijk verhaal in de offerte.
Goede en prettige communicatie met alle medewerkers. Alles rustig en met beleid uitgevoerd.
Alles conform afspraak.
Verhuizers zijn zeer vriendelijk en willen gewoon alles netjes afleveren en op de plek zetten waar wij het graag willen hebben staan. Denken ook met je mee.
Geen enkele schade op zowel muren als inboedel.

Ik denk dat menig verhuisbedrijf hier jaloers op kan zijn.

Verbeterpunten:
Geen verbeterpunten.

10

Aanrader:

Verbeterpunten:
Geen verbeterpunten.

8.9

Aanrader:

Pluspunten:
prettig personeel

Verbeterpunten:
geen suggesties

10

Aanrader:

Verbeterpunten:
geen suggesties

8.3

Aanrader:

Pluspunten:
Verhuisteam: aardig en doirpakkers bovendien

Verbeterpunten:
Kosten garantiecertificaat was mij niet bekend. Ik ging uit van 1640 all in

9.9

Aanrader:

Pluspunten:
Ga zo door,

Verbeterpunten:
N.v.t

8.9

Aanrader:

Verbeterpunten:
N.v.t

9.1

Aanrader:

Pluspunten:
Wij zijn zeer tevreden hoe alles is gegaan.

Verbeterpunten:
Ik zou zo niet iets kunnen opnoemen

9.3

Aanrader:

Verbeterpunten:
Ik zou zo niet iets kunnen opnoemen

8.2

Aanrader:

Pluspunten:
Erg prettig verloop. Harde werkers!!

Verbeterpunten:
Later gemaakte afspraken beter noteren

10

Aanrader:

Pluspunten:
Ga zo door. We zijn erg tevreden!

Verbeterpunten:
Later gemaakte afspraken beter noteren

10

Aanrader:

Pluspunten:
Zeer goed bedrijf. Alle zorg nemen ze uit handen. Deskundige mensen. Constant informeren of het naar de zin gaat.

Verbeterpunten:
Nee, gewoon zo door gaan.

7.2

Aanrader:

Pluspunten:
Vakkundige en zeer vriendelijke verhuizers. Ze werken in een goed tempo door maar straalden rust uit. Was totaal geen stress te bespeuren en dat is volgens mij voor de klant heel fijn. TOP !!! Het regende heel erg maar elke keer voeten vegen bij binnenkomst. Het zijn kleine details maar dat vindt ik klasse. Dan versta je je vak . !!

Verbeterpunten:
Afspraken beter noteren wanneer de verhuisdozen worden geleverd, zodat je niet uren onnodig zit te wachten. En als ik dan bel om uitleg krijg ik een zeer gestresste meneer aan de telefoon. Ik heb hem gezegd dat het niet mijn fout is als jullie een verkeerde datum noteren.

9

Aanrader:

Pluspunten:
Zeer vriendelijk en voorkomend
Leuk, gezellig en professioneel team
Goede communicatie
Prettige samenwerking
Zeer flexibel (autobanden met hetzelfde gemak weer teruggelegd in de garage)

Verbeterpunten:
(Ladder aan het plafond in de garage over het hoofd gezien, maar dit hadden wij ook zelf kunnen zien).

8

Aanrader:

Verbeterpunten:
(Ladder aan het plafond in de garage over het hoofd gezien, maar dit hadden wij ook zelf kunnen zien).

9.1

Aanrader:

Verbeterpunten:
Tijdens het lossen had het geregend en modder in de vrachtwagen was nat geworden. Meubels werden in de modder klaar gezet om uitgeladen te worden.
Tijdens en na regen voorziening treffen dat meubilair ed schoon in de woning komt. Nat is niet zo erg maar modder wel.

10

Aanrader:

Verbeterpunten:
Tijdens het lossen had het geregend en modder in de vrachtwagen was nat geworden. Meubels werden in de modder klaar gezet om uitgeladen te worden.
Tijdens en na regen voorziening treffen dat meubilair ed schoon in de woning komt. Nat is niet zo erg maar modder wel.

9.5

Aanrader:

Pluspunten:
Alles werd secuur en goed beschermd en de verhuizers waren eeg behulpzaam!

Verbeterpunten:
Geen, alles was prima.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Iedereen kan ik aanbevelen om haar emigratie naar Scandinavië uit te besteden aan de heren van De Jong Verhuizingen. Niet duur en een super goede service!

Verbeterpunten:
Geen.

9.8

Aanrader:

Pluspunten:
Ik hoop en verwacht dat deel 2 naar Den Bosch hetzelfde gaat verkopen.

Verbeterpunten:
Geen, alles was prima.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Zie hierboven: Super! Tiige tefreden. Ook het brengen van dozen en later kleding hangkasten op verzoek was vlot voor elkaar. Er bleef wat achter omdat de verhuiswagen net te klein was of het te verhuizen spul net te groot. Twee dagen later werd het al prima afgeleverd.

Verbeterpunten:
Geen, alles was prima.

6.6

Aanrader:

Pluspunten:
Heb geen referentiekader maar kontakt over en weer was goed.

Snel antwoord op vragen.

Verbeterpunten:
Duidelijker omscrijving van wat wel en niet gedaan wordt. Lijst samen opstellen. Mijn beeld was anders dan werkelijkheid. Wat wel op papier stond werd is gedaan.

9.2

Aanrader:

Pluspunten:
Geweldig personeel dat erg behulpzaam is en zeer ervaren is in het verhuizen vanuit Zweden!

Verbeterpunten:
Geen

9.5

Aanrader:

Pluspunten:
Vlotte verhuizing en een aardig meedenkend verhuisteam. De mannen hebben ook nog onze lampen opgehangen zonder dat dit afgesproken was!

Verbeterpunten:
Geen

9

Aanrader:

Pluspunten:
n.v.t

Verbeterpunten:
n.v.t.

9.5

Aanrader:

Pluspunten:
Alles was super goed geregeld tot aan de verhuis lift toe

Verbeterpunten:
Zou het niet weten

9.7

Aanrader:

Pluspunten:
eigenlijk alles.

Verbeterpunten:
geen

9.9

Aanrader:

Pluspunten:
Prima team,hard werkend,soms humor, geweldig om naar deze verhuizers te kijken tijdens de toch wel stress volle periode.
Dit was een geweldige ervaring.

Verbeterpunten:
Geen verbeterpunten.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Wat een genot om mee te werken. perfecte informatie vooraf. probleemloze uitvoering KLASSE!!

Verbeterpunten:
vooral zo door gaan

10

Aanrader:

Pluspunten:
Alles meer dan prima in orde!!!

Verbeterpunten:
Geen

7

Aanrader:

Pluspunten:
Snel,vriendelijk

Verbeterpunten:
Geen

9

Aanrader:

Verbeterpunten:
Geen

10

Aanrader:

Pluspunten:
een professioneel, Fries familiebedrijf.....

Verbeterpunten:
geen

9.5

Aanrader:

Verbeterpunten:
geen

10

Aanrader:

Pluspunten:
Zeer klantgericht. Wij zijn verhuisd van Eindhoven naar Joure. De offerte werd in Eindhoven verricht. Dikke plus als je de moeite en afstand hiervoor aflegt. Zeer klantvriendelijke medewerkers en ze kunnen KEI hard werken! Petje af voor deze geweldige verhuisservice! Ik beveel De Jong Verhuizingen bij iedereen aan!!

Verbeterpunten:
geen

8.7

Aanrader:

Verbeterpunten:
geen

8.7

Aanrader:

Pluspunten:
Aardig team, punctueel, afspraken nakonen

Verbeterpunten:
geen

10

Aanrader:

Pluspunten:
We were moving from Groningen to Copenhagen and chose de Jong because we got a good and professional impression from the taxateur and because their price was competetive in comparison to other offers we had. And we don't have any regrets. They were professionel and friendly on all accounts.

Verbeterpunten:
geen

7.2

Aanrader:

Verbeterpunten:
geen

8.5

Aanrader:

Verbeterpunten:
geen

8.8

Aanrader:

Pluspunten:
Gemoedelijke sfeer en een hele ontspannen verhuizing!

Verbeterpunten:
Er kwam geen reactie op het door mij ingevulde intenetformulier aanvraag offerte.
Ik moest een paar keer contact opnemen om de verhuizing bevestigd te krijgen.
"Stuur maar even een email dan mailen wij u terug" en toen gebeurde er weer niks...
Mijn advies is om zorgvuldiger om te gaan met het eerste contact met een nieuwe klant.
Ik kende jullie al dus ik wist wel dat het goed zou komen maar toch...

8

Aanrader:

Pluspunten:
Zeer harde werkers

Verbeterpunten:
Er kwam geen reactie op het door mij ingevulde intenetformulier aanvraag offerte.
Ik moest een paar keer contact opnemen om de verhuizing bevestigd te krijgen.
"Stuur maar even een email dan mailen wij u terug" en toen gebeurde er weer niks...
Mijn advies is om zorgvuldiger om te gaan met het eerste contact met een nieuwe klant.
Ik kende jullie al dus ik wist wel dat het goed zou komen maar toch...

9.7

Aanrader:

Verbeterpunten:
Geen

8.8

Aanrader:

Verbeterpunten:
Geen

9.8

Aanrader:

Pluspunten:
helemaal top

Verbeterpunten:
geen. ga zo door.

9.9

Aanrader:

Pluspunten:
erg vriendelijk team, werken met heel veel plezier, kijken naar mogelijkheden en oplossingen
veel service
het verhuizen ging op een ontspannen wijze en we hebben samen veel plezier gehad

Verbeterpunten:
n.v.t.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Deskundig, vriendelijk en niets is het verhuisteam teveel en we konden onze verhuizing goed voorbereiden door het beschikbaar gestelde materiaal.
Al met al een prettige verhuizing!!!

Verbeterpunten:
De gesorteerde kleding hing spijtig genoeg erg door elkaar .

10

Aanrader:

Pluspunten:
Zeer aardige jongens, deskundig, vlot, wat moet ik nog meer vertellen....
Geef niet voor niets allemaal tienen

Verbeterpunten:
Niets!!

7.8

Aanrader:

Pluspunten:
Alles was goed geregeld op de verhuislift deze werkte pas naar 1 uur

Verbeterpunten:
betere verhuis lift huuren

9.8

Aanrader:

Verbeterpunten:
voor vertrek rustig rondkijken zit alles erin?

7.4

Aanrader:

Pluspunten:
laagste prijs
kwaliteit intake

Verbeterpunten:
communicatie tijdens traject
verwachtingen beheersen t.a.v. verhuisdata
meedenken met de klant over planning

10

Aanrader:

Pluspunten:
Wij zijn zeer tevreden over hoe alles is gegaan

Verbeterpunten:
voor vertrek rustig rondkijken zit alles erin?

9.2

Aanrader:

Pluspunten:
De verhuizers van de Jong zijn hardwerkende mannen die met hun inzet, efficiëntie en een gezonde dosis humor onze remigratie vanuit Zweden vlot hebben laten verlopen!

Verbeterpunten:
communicatie tijdens traject
verwachtingen beheersen t.a.v. verhuisdata
meedenken met de klant over planning

9.5

Aanrader:

Pluspunten:
kostbare schilderijen niet alleen in "bubbeltjesfolie" verpakken maar de hoeken ook extra verstevigen.

Verbeterpunten:
zie pluspunten
Sleutel kluis verbogen tijdens transport

8.6

Aanrader:

Pluspunten:
Degelijk bedrijf met prettige medewerkers.

Verbeterpunten:
zie pluspunten
Sleutel kluis verbogen tijdens transport

9.1

Aanrader:

Verbeterpunten:
zie pluspunten
Sleutel kluis verbogen tijdens transport

7.1

Aanrader:

Pluspunten:
Vriendelijk

Verbeterpunten:
zie pluspunten
Sleutel kluis verbogen tijdens transport

9.5

Aanrader:

Pluspunten:
KLANTVRIENDELIJKHEID staat bij de firma de Jong hoog in het vaandel. Hun deskundigheid, accuratesse en vriendelijkheid hebben ons vertrouwen in deze firma ervaren als een warm "bad".
Mannen zeer bedankt.

Verbeterpunten:
zie pluspunten
Sleutel kluis verbogen tijdens transport

10

Aanrader:

Verbeterpunten:
zie pluspunten
Sleutel kluis verbogen tijdens transport

9.8

Aanrader:

Pluspunten:
Prachtig bedrijf met menselijke maat. Vrolijk, hardwerkend team, met veel zorg (ook voor de familie). Prima contacten op welk tijdstip dan ook. Men is er echt voor de bewoner.
De werkhouding is zeer positief en geduldig. Altijd bereid om in oplossingen te denken. Men is steeds beleefd, zonder afstand te scheppen. 'k Ben nog steeds blij, hen gekozen te hebben.

Verbeterpunten:
Die kan ik niet bedenken, of het moet zijn, dat er iets bedacht kan worden op de dozen, zodat de inhoud ook vanaf de zijkant is af te lezen. (aan de bovenkant heb je als bewoner niets, als er 7 dozen op elkaar staan. Lof voor het grote aantal volledig nieuwe dozen!

10

Aanrader:

Pluspunten:
Naast alles wat werkelijk perfect was, wil ik ook aangeven dat wij inmiddels na drie verhuizingen bijna als familie zijn.
Bij de Jong Verhuizers gaat klantvriendelijkheid hand in hand met professionaliteit. Daarnaast ook nog eens een persoonlijk beleid.
Het is dat verhuizen niet tot onze hobby behoort, maar anders morgen weer met de Jong Verhuizers.

Verbeterpunten:
zie pluspunten
Sleutel kluis verbogen tijdens transport

8.7

Aanrader:

Pluspunten:
Dit zijn echte mensen verhuizers

Verbeterpunten:
Geen

10

Aanrader:

Pluspunten:
Verhuizing naar Zweden .Vakkundig / vriendelijk mensen en afspraken worden nagekomen en men wordt op de hoogte gehouden van de situatie, Alles is mogelijk en niets is te veel.Voor ons eerste ervaring en hopelijk de laatste maar indien anders neem ik DeJong weer . Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Dit bedrijf is voor ons een aanrader.

Verbeterpunten:
Geen

8.1

Aanrader:

Verbeterpunten:
Geen

8.3

Aanrader:

Pluspunten:
We zijn heel tevreden hoe snel de verhuizing is gegaan!

Verbeterpunten:
Geen

10

Aanrader:

Pluspunten:
Voorstel zo doorgaan!

Verbeterpunten:
nvt

10

Aanrader:

Pluspunten:
Een zeer goede service en klantvriendelijk.

Verbeterpunten:
niets

8.8

Aanrader:

Pluspunten:
wij zijn zeer tevreden over jullie bedrijf en jullie medewerkers.onze verhuizing is heel prettig verlopen mede door jullie hulpvaardigheid.julliehebben ons nu 2x verhuisd en tot onze tevredenheid.wij hopen dat we nu niet weer hoeven te verhuizen maar mocht dat wel het geval zijn dan hangen wij weer aan de bel.ook zullen we bekenden jullie bedrijf aan bevelen. nogmaals onze hartelijke dank voor alles...groetjes david en dinie visser sneek

Verbeterpunten:
niets

8.9

Aanrader:

Verbeterpunten:
Geen

8.4

Aanrader:

Pluspunten:
Vriendelijke en persoonlijke behandeling.
Na het bespreken van de toekomstige verhuizing had ik er vertrouwen in dat het volgens plan zou verlopen.
De verhuizers hebben ons zeer goed geholpen tijdens de verhuizing en ook met enkele klusjes die niet echt tot hun taak behoorden.
Communicatie verliep zorgvuldig.

Verbeterpunten:
Geen

9.1

Aanrader:

Verbeterpunten:
nvt

8.1

Aanrader:

Pluspunten:
Prima service. Vriendelijke mensen, die meedenken met de klant en van aanpakken weten. We waren in no time over. Super!

Verbeterpunten:
niets

8.9

Aanrader:

Pluspunten:
Snelle en vriendelijke service! Het verhuis team heeft onze verhuizing van zweden naar Nederland perfect geregeld! Alles conform afspraak, geen rare verassingen. Zoek je een betrouwbare en eerlijk bedrijf? Bel de jong!

Verbeterpunten:
niets

9.3

Aanrader:

Pluspunten:
kijk naar de beoordeling!. het is prettig samenwerken geweest en ik ben tevreden over de werkwijze, de opslag en verdere dienstverlening

Verbeterpunten:
zou het niet weten

10

Aanrader:

Pluspunten:
De mensen van De Jong zijn uiterst deskundig, werken hard, zeer klantvriendelijk en met een gezonde dosis humor en werkplezier maken ze de verhuizing tot een makkelijke klus.

Verbeterpunten:
Geen.

7.9

Aanrader:

Verbeterpunten:
Geen.

7.8

Aanrader:

Verbeterpunten:
Geen.

9

Aanrader:

Verbeterpunten:
Geen.

Wij kunnen zelf wel veelvuldig roepen dat onze medewerkers zo vakkundig en specialistisch zijn, maar zonder echte reviews blijft dit voor jou als toekomstig klant altijd een gok. Daarom delen wij graag alle beoordelingen van onze klanten met jou!

Lees alle beoordelingen op Klanten Vertellen.nl

Weten wat jouw verhuizing gaat kosten? Vraag een gratis offerte aan