Klantbeoordelingen

100% van de mensen
raadt De Jong Verhuizingen aan

9.4 score - 513 beoordelingen


10

Aanrader:

Pluspunten:
Verhuizing is zeer flot verlopen. Vriendelijk personeel. Gaan uiterst voorzichtig om met breekbare spullen.

8

Aanrader:

Pluspunten:
Deskundige medewerkers, vriendelijk in het contact met snel en toch degrlijk werkend.

10

Aanrader:

Pluspunten:
De twee mannen van De Jong Verhuizingen gingen in no time door het huis en hadden snel een plan voor inladen klaar. Alles werd met zorg de verhuiswagen ingeladen. Gewrapt, getapet etcetera. Boven verwachting was alles snel en in zijn geheel ingeladen.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Correct, beleefd, zorgzaam

10

Aanrader:

Pluspunten:
Voor onze verhuizing van Heerenveen naar Nijmegen hebben wij ons nu eens laten verhuizen. De beste beslissing ever. Wat waren wij blij met jullie verhuizers, Bart, Ime en Sjoerd. Veel gelachen maar ondertussen doorpakken met oog voor kwetsbare spulletjes. Ook het naar binnen brengen ging moeiteloos door. En zoals altijd ging er iets mis, story of our life. Er waren plankjes blijven liggen in de vrachtauto en wij misten onze biljartkeus. Geen nood. Na wat contact over en weer werd alles gevonden. Zelfs met het aanbod om het naar Nijmegen te brengen. Wat een service. We moesten toch naar Friesland dus even via Balk rijden, waar het in verzekerde opslag lag, was een kleine mooie omleidingsroute. Mannen bedankt, zitten nog steeds met een glimlach aan jullie te denken

10

Aanrader:

Pluspunten:
Ik zou dit verhuisbedrijf zeker aan iedereen aanbevelen. Zeer tevreden tijdens onze verhuizing van regio Amsterdam naar Friesland.

9

Aanrader:

Pluspunten:
Op tijd, met een ploeg die op elkaar ingespeeld is hebben ze mijn spullen op de juiste etage weten te krijgen. Met inventiviteit, juiste hoeveelheid mensen en gebundelde kracht. En daar waar nodig gede- en monteerd van een 3-tal meubels.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Prima bedrijf met vriendelijke en hulpvaardige medewerkers. Zowel in de voorbereiding als tijdens de daadwerkelijke verhuizingen zijn we uitstekend begeleid. Top!

10

Aanrader:

Pluspunten:
Een fijne en hele goede service. Het contact was uitstekend. De verhuizing zelf was top, vakgericht en ook erg gezellig. Vanaf het moment dat ik had besloten om mijn spullen door hun te laten verhuizen naar Zweden, was er geen moment dat ik mijn twijfels had over de Jong Verhuizingen. Ik ben erg tevreden over hun. En is een aanrader voor de mensen die een verhuizer zoeken voor Zweden etc. Dank jullie wel voor de hele fijne ervaring met jullie.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Alle complimenten aan Ime en Jan: vakkundig, snel en heel hulpvaardig. En in de voorbereiding was ook Arjan heel meedenkend. Sowieso vond ik jullie voorbereidende mails, de follow up daarvan heel goed.

7

Aanrader:

Pluspunten:
erg ervaren verhuisteam en een geweldig oplossend vermogen. veel dank

7

Aanrader:

Pluspunten:
Prima

9

Aanrader:

Pluspunten:
Wat een fantastische en goed verhuisbedrijf Wij raden De Jong Verhuizingen aan .De mannen en een jongeman waren behulpzaam,en een goede samenwerking.Bedankt ,het was goed in orde ,namens de hele Familie.

9

Aanrader:

Pluspunten:
Het team weet van aanpakken en zijn zeer aardig!

10

Aanrader:

Pluspunten:
Zeer betrouwbaar verhuisbedrijf. Alles gaat in goed overleg en men denkt goed mee. Dozen in vroegstadium geleverd zodat wij al konden inpakken en men was altijd beschikbaar voor vragen. Op de verhuisdag zelf waren de verhuizers mooi op tijd en gingen zorgvuldig met onze spullen om. Een echte aanrader om met dit bedrijf in zee te gaan.

9

Aanrader:

Pluspunten:
Verhuisbedrijf de Jong is niet de goedkoopste verhuizer maar verhuizen kunnen ze. Het leveren van de dozen en het ophalen van onze inboedel en brengen naar de opslag verliep prima. De verhuizers waren aardig en gingen zorgvuldig met onze spullen om. Het enige verbeterpunt is zorg dat de bereikbaarheid beter wordt. Ik verhuis niet elke dag en heb dus ondanks de uitgebreide instructie toch nog vragen dan was het voor mij lastig om contact te krijgen.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Zeer kundig en harde werkers

8

Aanrader:

Pluspunten:
Sympathieke en sociale mannen, die laten zien dat je heel goed kan samenwerken als team.!

10

Aanrader:

Pluspunten:
Ik heb het als zeer prettig ervaren ondanks dat verhuizen stress geeft. Er was overzicht en duidelijk gevoel van dat de mannen wisten wat ze gingen doen. Gedurende de dag werd ik steeds op de hoogte gehouden en dat gaf rust. Hele prettige ervaring en ik weet jullie te vinden voor een volgende verhuizing. ( al zal dat voorlopig niet gaan gebeuren. ;) )

10

Aanrader:

Pluspunten:
Personeel is vriendelijk en rustig, àlles hebben ze voorzichtig ingepakt…met respect voor je spullen! Verhuisdag verliep zonder stress Mocht er nog eens verhuisd worden zal ik hun opnieuw inschakelen

10

Aanrader:

Pluspunten:
Super goed en vriendelijk

8

Aanrader:

Pluspunten:
Ik beveel dit bedrijf aan. Goed en netjes alles in container.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Je kunt op De Jong Verhuizingen rekenen, alles volgens gemaakte afspraak en tijdig uitgevoerd. Aardige mannen die verhuizers, met efficiënte aanpak en zeer zorgvuldig.

10

Aanrader:

Pluspunten:
De Jong Verhuizingen heeft alles tot in de puntjes goed verzorgd. Een team van 7 topgozers van diverse leeftijden werkte uitstekend samen, stond geen moment te niksen en liet nergens een punt van onvrede horen, ook niet wanneer het eens even wat lastig bleek te zijn. Geen moeite was hen teveel.

10

Aanrader:

Pluspunten:
De mannen namen op de verhuisdag gelijk het heft in handen en zorgden ervoor terwijl ik in de stoel zat dat al mijn spullen ongedeerd in het nieuwe huis kwamen. Aardige mensen. Het was een topverhuizing.

10

Aanrader:

Pluspunten:
De Jong vinden wij: professioneel, betrouwbaar en vriendelijk. Het verhuisteam werkt nauwgezet en schakelt snel om onverwachte problemen te tackelen. Wij zien de " tweede fase" van onze verhuizing net vertrouwen tegemoet.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Een maand voordat wij gingen verhuizen kwam De Jong Verhuizingen op ons pad. Een super vriendelijke medewerker, Rens, die uitlegde hoe alles in zijn werk ging. Omdat alles op afstand moest, vond ik het echt wel spannend of het allemaal goed zijn gaan. Op de dag van inladen werd ik gebeld of alles goed ging. Super attent! Op de dag van uitladen weer een belletje. Het afhandelen van alles ging soepel. Je merkt dat ze veel ervaring hebben en dat de klant belangrijk is voor hen. Heel veel dank voor jouw support Rens!

10

Aanrader:

Pluspunten:
fijne mensen, waardoor de verhuizing in 1 dag zorgeloos verliep. Net als 5 jaar geleden ;)

10

Aanrader:

Pluspunten:
Wat een super leuk team van verhuizers! Super aardig en niks was te veel of te moeilijk. Beide dagen punctueel en weinig omkijken of het goed ging. We hebben een groot deel bij De Jong opgeslagen tot ons huis verbouwd is maar hebben geen enkele twijfel dat ook deze lading voortreffelijk geleverd en gelost word. Dank team!

10

Aanrader:

Pluspunten:
Ik heb de verhuizing met de mannen van De Jong als zeer prettig ervaren (voor zover een verhuizing echt prettig is ;-) ). Het waren zeer sympathieke en professionele verhuizers, behulpzaam, meedenkend en geduldig. Ik zou De Jong Verhuizingen dan ook zeker aanbevelen!

10

Aanrader:

Pluspunten:
Het in en uitladen ging vlot en met zorg voor de spullen.

10

Aanrader:

Pluspunten:
We hadden een verhuizing in twee etappes. Etappe 1 laden huisraad in Utrecht en etappe 2 lossen huisraad op Schiermonnikoog. Beide etappes zijn zeer zorgvuldig uitgevoerd met aandacht voor details. Uiterst vriendelijke mensen met veel ervaring. Heel plezierig in de omgang en snel en vakkundig. Ik kan iedereen aanraden om met de Jong verhuizingen in zee te gaan.

1

Aanrader:

Pluspunten:
Hoewel de verhuizers het echt netjes en professioneel hebben aangepakt, voel ik mij opgelicht door de sales afdeling, waarbij ik contact had met Maurits. Er was wat schade en er zou daarover nog contact worden opgenomen. Dat is niet gebeurd. Daarnaast verhuisde een ander gezin dat ik ken op dezelfde dag ook met De Jong. Bij het vergelijken van de prijzen blijkt dat ik veel meer moest betalen zonder dat daar een uitleg voor is gekomen. Daar voel ik mij niet prettig bij.

10

Aanrader:

Pluspunten:
De mensen waar ik contact mee hebben gehad, waren zeer meewerkend en meedenkend. Vriendelijk.

8

Aanrader:

Pluspunten:
Een prima verhuizing gehad , aardige medewerkers behulpzaam . Niets kapot gegaan . Ik vind alleen de verhuisdozen die ze gebruiken onhandige dingen.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Professioneel - goed teamwerk - gezellige mensen - zorgvuldige behandeling van kwetsbare zaken - goede communicatie en afstemming. Kortom: wij zijn helemaal tevreden

10

Aanrader:

Pluspunten:
Als het zich voordoet zouden we weer gebruik maken van hun service.

10

Aanrader:

Pluspunten:
alles volgens planning en afspraak, mooi vlot.

10

Aanrader:

Pluspunten:
De verhuizing was perfect. Alles keurig ingepakt en hele klant vriendelijke verhuizers. Was top.

8

Aanrader:

Pluspunten:
Wij hebben respect voor de verhuizers. Ze gingen systematisch te werk , ze gingen als een speer. Het was warm die dag, dus zwaar, het was een lange dag 8:00- 18:00 u We zijn blij dat we dit uit handen hebben gegeven.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Alles ging gesmeerd, zoals ik had verwacht van dit verhuisbedrijf. Alles dik in orde, voordat ik er erg in had waren de spullen van mijn moeder in haar nieuwe appartement beland!

10

Aanrader:

Pluspunten:
Vrij plotseling toch verhuisbedrijf in moeten schakelen. Dat gaf een onzeker gevoel. Maar binnen een kwartier wist ik: dit komt goed. Dankje topteam.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Bedrijf de Jong was goed bereikbaar, hield rekening met onze wensen. De verhuizing verliep vlot en netjes. Zeer tevreden over de verhuizers.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Het verliep relax en super goed Fijne mensen.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Leuk team en er is netjes en zorgvuldig gewerkt. Bovendien het waren goede doorpakkers

10

Aanrader:

Pluspunten:
De mannen waren op tijd , hadden een goed humeur, en ze weten hoe het werkt . Wat ze ook tegenkomen ze pakken het professioneel op . Hoop voorlopig niet weer te verhuizen masr als het moet dan graag met deze mannen .

10

Aanrader:

Pluspunten:
Zowel in de voorbereidingen als tijdens de verhuizing heb ik geen enkel verbeterpunt. Gewoon een perfecte organisatie, zeer vriendelijk een meedenkend.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Het contact met het salesteam, het ophalen en het naar zweden brengen was allemaal top geregeld.

9

Aanrader:

Pluspunten:
Perfect op tijd, zeer net personeel. Vakkundige aanpak!

10

Aanrader:

Pluspunten:
We kijken goed terug op de verhuisdienst van De Jong. Onze spullen staan nu nog opgeslagen, maar we hebben er het volste vertrouwen in dat we ze heelhuids en compleet over enkele weken terug gaan zien in Zweden. Dank voor alle hulp.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Afspraken worden nagekomen. Het inladen in Nederland ging voorspoedig en vakkundig.

10

Aanrader:

Pluspunten:
De snelheid en deskundigheid heeft mij positief verrast.

10

Aanrader:

Pluspunten:
De Jong Verhuizingen hebben mijn huisraad opgehaald in Zweden, opgeslagen in Nederland voor een langere periode om het daarna te verschepen naar de uiteindelijke bestemming Israel. De verhuizers waren zeer vriendelijk en professioneel, behandelden met respect, zowel de huisraad als het persoonlijk contact. Gedurende de opslagperiode was er continuerend contact via de mail, wat een prettig en zeker gevoel gaf. Ben in mijn leven een aantal keren landverhuisd, waardoor ik kan getuigen dat dit mijn allerbeste verhuiservaring is geweest. Ik raad de Jong Verhuizingen aan een ieder aan, onnodig te gaan zoeken naar een ander bedijf!

8

Aanrader:

Pluspunten:
Prima

10

Aanrader:

Pluspunten:
De contacten vooraf waren prettig. De verhuizing verliep soepel. Alle spullen die mee moesten, werden met de grootste zorg omringd. Maar er was ook aandacht voor mijn moeder, die op 89 jarige leeftijd haar huis ging verlaten en dit inruilde voor een appartement.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Vriendelijk, handig en klantgericht.

1

Aanrader:

Pluspunten:
Verhuizers welken het belangrijker vinden de gehele verhuizing de klant belachelijk te maken en de gek aan steken dan hun werkzaamheden normaal uit te voeren! Ook worden er overschrijdende teksten op de dozen geschreven en gediscrimineerd. Zeer onprofessioneel en triest dat een klant zo neer gezet wordt en behandeld! Ondanks er wat van te hebben gezegd werd er niks mee gedaan en was de betalende klant voor joker zetten en te discrimineren belangrijker als de professionaliteit en met respect normaal de werkzaamheden uit te voeren!

9

Aanrader:

Pluspunten:
Mijn ervaring met de verhuizers is prima. Het was slecht weer en toch was alles in orde en ik heb weinig vuiligheid geconstateerd

8

Aanrader:

Pluspunten:
Uitstekend

10

Aanrader:

Pluspunten:
Super fijn gevoel over de eerste stap. Spullen verhuisd naar de opslag van firm. de Jong.

9

Aanrader:

Pluspunten:
Ondanks de regen is alles prima overgekomen

7

Aanrader:

Pluspunten:
Klantvriendelijk en hulpvaardig Tip:betaal link in de mail

10

Aanrader:

Pluspunten:
Zie boven

8

Aanrader:

Pluspunten:
Er werd in het algemeen netjes gewerkt op een enkel onderdeel na. Een keer tussendoor handen wassen kan geen kwaad, vanwege pas geschilderd wit behang. Her en der zie je enkele afdrukken op het behang. En een extra beschermingsdeken om kostbaar meubilair wekt vertrouwen op. Bij twee kasten is de achterwand in het gedrang gekomen blijkbaar, want de 'hechtingen' liggen naar buiten gedrongen. Een grote zware antieke kast moest binnendoor op zijn plaats gezet worden. Op de hoek van het halletje was het krap en is de muur geraakt. Daar staat tegenover dat het herplaatsen van het bureau en een kast zonder meer werd toegestaan.

9

Aanrader:

Pluspunten:
Verhuizen, het neemt altijd spanning met je mee, maar deze mensen stellen je gerust, het komt allemaal klaar. Van boven tot onder, alles ging mee , wat nog niet ingepakt was, dat deden hun en wat een sterke jongens, de zware meubels kwamen precies op de plek te staan waar we het graag wilden hebben. En de meubels werden helemaal netjes weer in elkaar gemonteerd. Super mensen zijn het, hartelijk bedankt voor alles wat ze voor ons gedaan hebben

8

Aanrader:

Pluspunten:
Snel overzicht, op afgesproken tijd, deskundig.

9

Aanrader:

Pluspunten:
Ergens in de communicatie is iets misgegaan, maar dat werd snel en adequaat opgepakt door de mannen ter plaatse. Het was wel spannend of alles in de wagen paste ... stressmomentje voor ons ... maar het is gelukt. Al met al, zeer tevreden. Vergissingen kunnen gemaakt worden, het gaat erom hoe het wordt opgelost en dat is naar alle tevredenheid gebeurd. Wij hebben de verhuizing met Rene en de jongens als zeer plezierig ervaren.

9

Aanrader:

Pluspunten:
goede samenstelling als ploeg. Vriendelijk en luisterend. voorbereiding goed

4

Aanrader:

Pluspunten:
De verhuizing op zich verliep goed. maar bij het uitladen ontdekten wij schade en de afhandeling hiervan verloopt zeer moeizaam en duurt erg lang. Uitladen was eind december en nog steeds is er geen oplossing.

10

Aanrader:

Pluspunten:
De verhuizing is door zeer ervaren, vriendelijk en meedenkende medewerkers verricht. Er wordt met grote zorg met je spullen omgegaan. Zeer gemotiveerd en goed samenwerkend personeel. Hebben ervoor gezorgd dat wij met een goed gevoel op deze dagen terugkijken.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Prima verhuisbedrijf erg vriendelijk en deskundig personeel. Denken mee en hebben ook nog een oplossing.

8

Aanrader:

Pluspunten:
Mijn ervaring is prettig, snelle communicatie en de afspraken zijn netjes nagekomen.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Meerdere keren prettig telefonisch contact. Duidelijk en behulpzaam en opmerkingen als de koffie staat klaar als u komt maken t helemaal af!

10

Aanrader:

Pluspunten:
Ik zag best wel op tegen de verhuizing, maar het is prima verlopen.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Niet alleen liep alles soepel en professioneel vanaf het eerste belletje (dus contact, afspraak voor offerte, zelfde dag offerte op de mail tot aan de laatste doos naar binnen brengen) het was ook nog eens heel gezellig en ontspannen. Wij kregen drie vrolijke en schone heren precies op tijd die mij als oudere dame werkelijk alles uit handen namen en overal deden wat ik vroeg of nodig had. Ze werkten snel en voorzichtig. Niet één keer heb ik me zorgen gemaakt over mijn spullen of nieuw geschilderde wanden in het nieuwe huis. Het was een hele leuke dag in plaats van een stress dag! Echt een aanrader, dit bedrijf. Maurits & co: nogmaals super bedankt!

9

Aanrader:

Pluspunten:
Alles werd keurig en op tijd geregeld conform de afspraak. Prettige mensen die ons hebben verhuisd. Aanpakkers en ze zagen ook duidelijk wat er moest gebeuren.

8

Aanrader:

Pluspunten:
Goedemorgen, namens mijn ouders kan ik zeggen dat het perfect geregeld was. Vriendelijke mannen en we hebben gezellig met elkaar soep en broodjes gegeten.. Harde werkers en alles was goed voorbereid. Namens mijn ouders en ons bedankt voor de goede verhuizing.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Vanaf de eerste afspraak was er prettig contact en goed overleg over de uit te voeren werkzaamheden. Een mailtje was daarna voldoende om de verhuisdozen op de gewenste datum te ontvangen. Daarnaast kregen we ruim voldoende inpakpapier en noppenfolie waarmee we alles perfect konden inpakken. De Jong Verhuizingen heeft de verhuisdag heel professioneel aangepakt met een deskundig en vriendelijk verhuisteam. Onze inboedel wordt tijdelijk opgeslagen en is snel maar zorgvuldig in de opslagcontainers geplaatst. De Jong Verhuizingen heeft daarnaast gezorgd voor een apart busje voor het transport van een aantal spullen naar onze tijdelijke woning. Dit werd keurig door de verhuizers op locatie afgeleverd en uitgeladen.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Alles verliep op tijd. De medewerkers waren vriendelijk en ervaren.

8

Aanrader:

Pluspunten:
Ze hebben snel en goed gewerkt, geen omkijken naar.

10

Aanrader:

Pluspunten:
afspraken zijn afspraken 101 % vriendelijke vakmensen maar dit alles heb ik 12 jaar geleden al ontdekt zodoende dat ik ook geen offerte van anderen heb gevraag gewoon een zeer betrouwbare firma

10

Aanrader:

Pluspunten:
De heren hadden pech met het weer, desondanks geen enkel probleem. Ook het moeten pendelen met de inboedel verliep vlekkeloos en zonder klagen

10

Aanrader:

Pluspunten:
De verhuizing ging heel snel, de mannen waren enthousiast en werkten hard door. Helemaal perfect.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Bij vragen zeer vriendelijk telefonisch te woord gestaan. Verhuizing vakkundig en snel uitgevoerd. Flexibel.

8

Aanrader:

Pluspunten:
Ik weet dat zelf verhuizen aanmerkelijk goedkoper is, maar ik wilde anderen niet belasten en mijn spulletjes netjes overbrengen. Door een deel zelf te doen en alleen de grotere meubels door Zoer/De Jong te laten vervoeren kon ik in overleg de kosten binnen de perken houden. De verhuizing ging eigenlijk vlekkeloos. De verhuizers waren aardig en behulpzaam. Ze luisterden goed naar de suggesties en voorkeuren en dachten mee. Ben ze dankbaar voor de dienst en ze hebben me ontzorgd.

9

Aanrader:

Pluspunten:
Ik heb steeds van verhuisdatum moeten wisselen. De Jong is hier goed in meegegaan. Zelfs toen het eigenlijk niet mogelijk was hebben ze ons in december 2022 weten te verhuizen

10

Aanrader:

Pluspunten:
Alles conform plan uitgevoerd. Aanpassingen zonder enig probleem. Efficiënte, vriendelijke werkers.

9

Aanrader:

Pluspunten:
Toen mijn plannen om te gaan verhuizen werkelijkheid werden dacht ik meteen aan dit bedrijf. Via de buren kenden ik Peter de Jong. Een ervaren bedrijf dichtbij. de verwachtingen waren prima. Vriendelijk personeel in een rustige sfeer! Bedankt!

8

Aanrader:

Pluspunten:
Fijne en nette medewerkers, goede open communicatie

10

Aanrader:

Pluspunten:
Fijne mensen om je huisraad over te brengen we zijn zeer tevreden

9

Aanrader:

Pluspunten:
De verhuizing verliep soepel en snel. De mannen werken echt samen als een team. Je kunt zien dat ze ervaren zijn en weten wat ze doen. Ze zijn vriendelijk en communicatief. Ook het contact vooraf met sales en planning verliep goed. Ze nemen de tijd en zijn transparant en eerlijk. Ik zal De Jong zeker aanraden.

6

Aanrader:

Pluspunten:
Eea liep gesmeerd, echt teamwork maar er zijn later wel wat beschadigingen geconstateerd aan vloer en bureau. Mogelijk door een grote en zware tafel? Vond het te laat om nog te reclameren. Voor de rest vakwerk! Verhuizen ìs tenslotte ècht vak!!

10

Aanrader:

Pluspunten:
Zoals de boven staande zin zegt. Harde werkers en prettige mensen die hun vak goed verstaan. 1 persoon had de leiding en er viel geen onvertogen woord. Ik heb een zorgbed die eigenlijk uit elkaar moest om te vervoeren wat niet lukte maar was voor de mannen geen probleem en stond zo in de wagen en op het nieuwe adres idem dito.

10

Aanrader:

Pluspunten:
De verhuizer van De Jong verhuizingen zijn zeer ervaren, vakkundig en zeer vriendelijk.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Wij zijn van Hoofddorp naar Friesland verhuisd. De verhuizers begonnen mooi op tijd. In een gemoedelijk sfeer werden meubels gedemonteerd, de inboedel, piano en motor vakkundig in de vrachtwagen geladen. De volgende dag alles weer uitgeladen en meubels gemonteerd in Friesland. Alles prima gegaan dus! Wij bevelen dit bedrijf van harte aan!

8

Aanrader:

Pluspunten:
De verhuisdag is zeer soepel verlopen dankzij de Jong verhuizingen

10

Aanrader:

Pluspunten:
Bij Hoekstra uit Sneek was na 3 beloftes een week bezig met überhaupt een terugkoppeling. Bij de Jong werd alles dezelfde dag nog doorgenomen en had ik dezelfde dag nog een offerte. Verhuizing is uitstekend gegaan! Professionele hulp en vriendelijke verhuizers!

9

Aanrader:

Pluspunten:
Ik vond het een zeer prettige ervaring, zowel het inpakken, als de werkelijke verhuizing. Kundige medewerkers, vriendelijk en harde werkers.

9

Aanrader:

Pluspunten:
Alles verliep naar wens.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Prettige omgang, vriendelijke service, goede organisatie, hardwerkend en zorgvuldig personeel, efficiënte afhandeling

10

Aanrader:

Pluspunten:
Bedrijf dat als een goed geoliede motor werkt waar je je te verhuizen spullen met vertrouwen over kunt laten. Bij ons is momenteel de eerste fase achter de rug ( het ophalen en bewaren van de huisraad). Op het tweede gedeelte, de bezorging komt over enkele weken.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Erg prettige ervaring met De Jong. De verhuizers waren vriendelijk en zeer vakkundig. Zo werd verhuizen ineens geen opgave, maar een leuke dag.

8

Aanrader:

Pluspunten:
Komen op tijd, flinke en vriendelijke verhuizers. Goed aanspreekbaar. 1 opmerking: Voor veel mensen geldt dat verhuizen een drukke tijd is. Op een gegeven moment was ik het overzicht kwijt en zijn er spullen in de verhuiswagen (opslag) gekomen wat niet de bedoeling was. Wellicht verstandig om een paar keer extra te vragen wat de bedoeling is; in de verhuiswagen of niet. Verder alles naar de zin gegaan.

9

Aanrader:

Pluspunten:
Was een fijne ervaring. Alles zonder stress over.

8

Aanrader:

Pluspunten:
Volgens verwachting en afspraken

8

Aanrader:

Pluspunten:
Vriendelijke werknemers. De grote van de verhuizing was iets verkeerd in geschat maar hebben we prima met elkaar opgelost. De bereikbaarheid was prima. Mailen worxen snel beantwoord.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Goede en vriendelijke informatie, goed overleg, aan afspraken wordt er gehouden, netjes wordt er gewerkt, kortom het kan niet beter.

8

Aanrader:

Pluspunten:
Fijn dat alles kan worden over gedragen naar ervaren verhuizers

10

Aanrader:

Pluspunten:
De verhuizing was van een heel huis naar een appartement. De medewerkers waren mooi op tijd, laden en lossen ging vlot. Ook het de- en monteren van de kasten. Fijn samengewerkt.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Prettig team. Op tijd gestart en efficiënt gewerkt.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Prettig, flexibel bedrijf dat met hoofd en hart weet wat een verhuizing inhoudt!

5

Aanrader:

Pluspunten:
Aardige mensen. Maar voor zo'n kostprijs verwacht ik betere dienstverlening. Vooral ging er veel niet zo goed rond het inpakken bij mn oude huis. Allereerst was er een misverstand over de datum: de afgesproken datum bleek niet gereserveerd door de Jong. Er is n redelijk goede oplossing gevonden een week later. Er was bij mij en bij de verhuizers onduidelijkheid over hoe schilderijen in te pakken en het aantal dozen voor schiderijen. De verhuizers kwamen een half uur later dan afgesproken omdat de accu van de wagen leeg was. De verhuizers waren er niet van op de hoogte dat de kopers om half 2 zouden komen kijken in een leeg huis, terwijl ik dat een week van te voren had laten weten. Ik heb ze een aantal keren moeten aansporen om sneller te werken omdat ze vrij relaxed bezig waren.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Verhuizer nodig dus ik denk een verhuizer uit de regio Sneek. prima keuze De Jong verhuizingen. Alles per telefoon en mail geregeld. Ons huis laten zien via de telefoon van wat er mee ging. Daarna offerte ontvangen. Vooraf dozen en inpakmateriaal ontvangen. Op de verhuisdag schilderijen door verhuizers ingepakt, Auping gedemonteerd. Naar het nieuwe adres gereden alles keurig uitgeladen bed in elkaar gezet, en dit alles tussen 08.00 en 16.00 uur. Top. Zeer tevreden over de verhuisdag met vakkundige en nette verhuizers.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Keurig, snel, fijn in het contact!

8

Aanrader:

Pluspunten:
zie boven en gesprek met maurits

8

Aanrader:

Pluspunten:
nette behulpzame medewerkers

10

Aanrader:

Pluspunten:
Vanaf het eerste telefonische contact zijn de ervaringen alleen maar positief. Ter beschikking stellen verhuisdozen en inpakmateriaal nooit een probleem. Tijdens de uiteindelijke verhuisdag ook geen enkele wanklank! Top mannen! We vertrouwen erop dat t bij de volgende stap (inhuizing nieuwe woning) net zo gaat verlopen.

8

Aanrader:

Pluspunten:
weet ik niet meer, het was een verschrikkelijke drukke dag!!! je vergeet alles, en dan ben je blij dat er nog 3 verhuizers zijn die alles voor je doen. gewoon hun gang laten gaan, dan komt alles goed.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Verhuizing prima verlopen met 5 man sterk. Afspraken nagekomen en alles goed en snel geregeld.

9

Aanrader:

Pluspunten:
prima op tijd aanwezig, vakkundige mensen en goed materiaal

10

Aanrader:

Pluspunten:
De verhuizing verliep heel vlot met professionele mensen, vriendelijk, toegankelijk en prima mogelijkheden voor overleg.

9

Aanrader:

Pluspunten:
Heldere offerte en aanpak. Service gerichte uitvoering van de verhuizing. Kortom vakmensen

10

Aanrader:

Pluspunten:
Vantevoren gebeld over tijdstip. Demontage en montage kasten etc . Snel en goed Kontakt met de verhuizers

10

Aanrader:

Pluspunten:
De verhuizing en opslag van de huisraad was snel voor mekaar en gebeurde met zorg.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Verhuizing geeft stress, maar tijdens deze verhuizing heb ik dat nauwelijks gemerkt. Alles wordt goed georganiseerd, zeer vriendelijke medewerkers, flexibel en zoeken de beste oplossing.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Vanaf het eerste telefonische contact alleen maar positieve ervaringen. Beschikbaarstellen dozen tot en met het inladen van de verhuis/opslagcontaiber.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Erg tevreden met de service. Mannen waren vriendelijk en behulpzaam. 10+

9

Aanrader:

Pluspunten:
Goede en efficiente verhuizing, alles is netjes aangekomen.

10

Aanrader:

Pluspunten:
De verhuizers waren stipt op tijd om het huis leeg te halen! De mensen werkten netjes en correct! Het huis was zomaar leeg! Geen schade aangericht aan het huis of de spullen.

9

Aanrader:

Pluspunten:
Wij hadden gekozen voor alles inpakken. In één zin zeer plezierige en uiterst correcte verhuizers. Ook de ingehuurde verhuizers zeer vriendelijk en bekwaam. Alles is heel overgekomen op één lamp na die blijkbaar bij aankomst is omgewaaid en uiteen is gevallen. Lamp was erg fragiel. O ja. Er was iets met lampjes. In het te verlaten huis een spotje aan het plafond gesneuveld maar verder alles (veel kristal) heel overgekomen. Een goede tip. Kijk als bewoner alles even goed na! Wij vonden nog een vergeten keukenla. Bovenal een zeer tevreden gevoel overgehouden aan Sjoerd en zijn crew. Zeer aan te bevelen. Nemen veel zorg uit handen. Doen ook een stapje extra. Kortom, zeer aan te raden!

10

Aanrader:

Pluspunten:
Goed georganiseerd, zeer behulpzaam en correct.

9

Aanrader:

Pluspunten:
Maar ook vriendelijke en behulpzaam personeel.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Dit was dus een prima ervaring. Professionele medewerkers, die meedenken en met aandacht voor details. Zaken die nog ingepakt moesten worden -zoals schilderijen - zijn zorgvuldig verpakt behandeld.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Buitengewoon goed gegaan. Alles ingepakt en zeer vriendelijk en netjes

10

Aanrader:

Pluspunten:
Prettige medewerkers zeer behulpzaam en pakken alles deskundig aan

10

Aanrader:

Pluspunten:
De heren van De Jong Verhuizingen hebben fantastisch werk geleverd. Binnen één dag was onze hele huisraad vanuit Rotterdam gedemonteerd, deel naar opslag gebracht, deel naar Heerenveen gebracht en weer opnieuw gemonteerd. Het is al een hele geruststellende gedachte dat ze over een jaar/anderhalf jaar ook de verhuizing naar ons definitieve stekje gaan verzorgen.

9

Aanrader:

Pluspunten:
De Jong Verhuizingen is een "no nonsense" bedrijf wat gewoon doet wat ze beloven. De communicatie is direct en prettig. De dag van de verhuizing verliep vlot en alles was keurig op tijd op de plek van bestemming. Helemaal tevreden!

8

Aanrader:

Pluspunten:
We zijn tevreden over het harde werken van de verhuizers. We hadden er wel een paar meer verwacht dan 2. Mijn man heeft (op eigen initiatief) meegeholpen. Verder vonden we de communicatie wat stroef, maar niet vervelend. Verder wachten we tot nader orde op een bevestiging of bewijs van onze inboedelverzekering.

8

Aanrader:

Pluspunten:
De communicatie voor de verhuizing was moeizaam.Slecht bereikbaar en niet altijd duidelijk. Verhuizing zelf heel goed, alles werd zeer zorgvuldig ingepakt en behandeld. Zeer aardige, vriendelijke en deskundige medewerkers

9

Aanrader:

Pluspunten:
als ouder echtpaar hopen wij dat dit de laatste keer is, vanuit onze riante maar inmiddels te grote villa op weg naar een schitterend appartement direct aan de IJssel. De mensen van het verhuisbedrijf hebben deze (voorlaatste) stap een stuk eenvoudiger voor ons gemaakt. De laatste definitieve verhuizing zullen wij jammer genoeg aan een andere club over moeten laten anders hadden wij deze mensen zonder meer weer ingeschakeld.

8

Aanrader:

Pluspunten:
Vond dat de verhuizing snel ging

10

Aanrader:

Pluspunten:
Goede en vlotte vehuizing, soms wel een beetje te vlot,dan gaan dingen mee,die je nog even nodig hebt,maar alles is goed gegaan onze dank hier voor.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Keurig op tijd, vriendelijk, doorpakkers.

10

Aanrader:

Pluspunten:
In 2 jaar tijd ben ik 2 x verhuisd door jullie, bijna dezelfde jongens, een paar nieuwe en 1 stagiaire. Beste vriendelijke jongens cq mannen. Het enige wat ik erover wil zeggen is: diegene die mijn 2 Ikea kasten uit elkaar heeft gehaald, heeft alles netjes gestickerd en foto’s gemaakt. Deze man was er niet bij, bij het inhuizen. De stagiaire vroeg aan mij, waar moet dit staan ? De kastdeur, ik zei, jullie hebben alles gestickerd ik weet dat niet. Het was een hele klus en Sjoerd (volgens mij heeft hij de kast in elkaar gezet) heeft echt zijn best gedaan. De indeling werd aan mij gevraagd, wist ik niet meer op dat moment door de druk die ik had. Ik werd een beetje boos en zei: als iemand de kast uit elkaar haalt en foto’s neemt, zou het handig zijn als hij de kast niet in elkaar kan zetten, dat hij zorgt dat de foto ‘s er wel zijn voor diegene die de kast in elkaar zet. Ze hadden nog geappt maar kregen geen reactie. Verder ben ik tevreden, dacht dat je nog naar de prijs zou kijken omdat ik minder had dan 2 jaar terug. Groetjes Trudy

10

Aanrader:

Pluspunten:
Perfecte verhuizing. Ik ga waarschijnlijk nooit meer Veenhuizen, maar als ik het doe dan met de Jong Verhuizingen

10

Aanrader:

Pluspunten:
Aanrader! De Jong Verhuizingen voldoet in alle opzichten.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Goed bedrijf, alles is perfect geregeld

10

Aanrader:

Pluspunten:
Een prima op elkaar ingespeeld en deskundig team; verhuizing verliep in een goede sfeer.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Prima geholpen door de mensen van de Jong Verhuizingen. Alles snel verhuisd, vriendelijk personeel en ze gaan netjes te werk. Aanrader!

10

Aanrader:

Pluspunten:
In 1 woord geweldig! Aardige jongens op de dag van verhuizing Behulpzaam, meedenkend , rustig

6

Aanrader:

Pluspunten:
Ze komen met een te kleine verhuiswagen. Waardoor ze vaker moesten rijden. De afspraak was tussen 12 en 13 de verhuizing klaar Maar er kwamen 2 uur bij. Ze hadden de juiste middelen niet bij zich. Al met al jammer dat het zo gegaan is.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Na onze eerdere ervaring met de Jong besloten wij wederom van de dienst gebruik te maken. Dit keer was het een kleinere verhuizing waarbij wij alleen hulp nodig hadden voor alle meubels en grote stukken. Onze grootste zorg was een totaal opgeknapt huis wat van boven tot beneden geschilderd was en onbeschadigd moest blijven. Na kort overleg gingen de 2 mannen aan de slag. Dit verliep uiterst prettig en steeds bij elke stap in goed overleg. Niets was te veel en wij ervaarden geen druk vanuit hen. Toen alle spullen naar het nieuwe huis weren gebracht, zelfs 2 grote wasmachines via 2 wenteltrappen naar zolder konden wij niets anders concluderen dat de 2 heren geen enkel spoor of krasje hadden achter gelaten Nogmaals dank

10

Aanrader:

Pluspunten:
Aardige mensen en erg vakkundig. Alles was snel klaar, op een professionele manier. Heel fijn!

10

Aanrader:

Pluspunten:
Uitstekend verhuisbedrijf. Verwachtingen waargemaakt.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Een team van ervaren verhuizers. Werken enorm hard en gaan uitdagingen niet uit de weg. Wij zullen jullie zeker aanbevelen in onze omgeving.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Vaklui eerste klas! Na een rondje door het huis wist iedereen wat wel en niet mee moest. Met zorg werd alles gestapeld in de container. En omdat het team uit 4 man bestond ging het ook super vlot. Wij hadden er een goed gevoel bij om onze meubels op deze manier te verhuizen naar de opslag.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Prettig personeel en duidelijke communicatie

10

Aanrader:

Pluspunten:
1e contact met Peter, toffe vent en luisterd goed en denkt echt je mee. Dan komt de dag, spannend ja maar de relaxte club verhuizers die er dan zijn, dan is het gewoon dik ok. Een vraag en.overleg vanuit de verhuizer,bij ons was dat Sjoerd, top vent, luisterd en vult aan. Kortom fijn verhuizen dan met dezd toppers. Dank ook namens 2 blije kids die in hun nieuwe kamer spelen en slapen. gr rens de groot

10

Aanrader:

Pluspunten:
Kundige verhuizers,kan gewoonweg niet beter zeer tevreden.

8

Aanrader:

Pluspunten:
Zeer snelle en accurate verhuizing Wij waren er zelf niet 100 procent op voorbereid dat er zoveel op je af komt maar zoals vermeld hebben de jongens van de Jong verhuizingen ons er prima doorheen geloodst!

10

Aanrader:

Pluspunten:
Graag wil ik de verhuizers bedanken voor de geweldige service die ze hebben geleverd. Niets was te zwaar of te moeilijk voor ze. Ik zal ze zeker aanbevelen.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Onze buurvrouw had goede ervaringen met dit verhuisbedrijf en om deze reden hebben wij De Jong verhuizingen ook benaderd. Ook wij zijn zeer tevreden met de uitvoering van onze verhuizing en zouden anderen dit bedrijf ook adviseren. Afspraken worden nagekomen en onze spullen zijn goed ingepakt voor vervoer. In ons nieuwe (kleinere) huis liepen we nog tegen wat problemen aan met de inrichting, maar de heren hebben goed met ons meegedacht en alles op een mooie plek neergezet en lampen, kasten ed gemonteerd. Wij zijn erg tevreden!

5

Aanrader:

Pluspunten:
Het inladen op twee adressen in Nederland en het uitladen op één adres (wel op twee verschillende dagen) ging zeer voorspoedig. Maar tussentijds is door de verhuizer onze boedel elders volledig overgepakt en gesplitst in twee apart af te leveren partijen op twee dagen. Daarbij is veel door elkaar gehaald (voor een eerste aflevering en later een tweede aflevering) en waarschijnlijk ook de schade opgetreden. Deze voor de verhuizer blijkbaar noodzakelijke logistieke keuze om een vaste klant tegemoet te komen vonden wij niet professioneel. Het maakte onze verhuizing toch tot een nogal rommelig gedoe. Verder is niet voldaan aan de toegezegde speciale aandacht voor dure professionele grafische apparatuur. Deze zijn alle op volkomen verkeerde wijze in dozen gezet terwijl speciale boxen waren toegezegd. Hierdoor is een dure A3 ++ Boekprinter (waarde ruim € 700,-) volledig vernield. Deze is niet meer te koop. Deze schade is vergoed tot een bedrag van € 350,- waarmee een gewone standaard A3 printer kon worden aangeschaft. Bovendien heeft de schadeafwikkeling lang op zich laten wachten.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Fijn vond ik dat er met mij werd meegedacht. Alles op z'n nieuwe plek nu. Opstelling zodanig dat de deur van het kamertje sluit en dat ik bij het lichtknopje kan. Had ik zelf niet kunnen bedenken. Bedankt nogmaals!

10

Aanrader:

Pluspunten:
Op advies van bekende contact opgenomen met De Jong. Specifiek ervaring met verhuizen naar Zweden is een groot pluspunt, bij min 20 je spullen uitpakken stelt toch wat andere eisen dan bij verhuizen in Nederland. Intake via video call was prima en geschat volume klopte precies. Personeel was vriendelijk en voorkomend en materiaal/auto in perfecte staat. Het laden in Nederland is goed en soepel verlopen en het afleveren in Zweden exact volgens planning. Kortom als we ooit terug willen weten we waar we moeten zijn, maar ik ga ervan uit dat dit niet gaat gebeuren.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Ik heb een enorme goede ervaring met jullie en het team gehad. We hebben meteen een videoconsult ingepland voor onze aankomende verhuizing in Juli.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Afspraak gemaakt op korte termijn. Prima uitgevoerd en helemaal volgens afspraak. Vriendelijke communicatie.

9

Aanrader:

Pluspunten:
Nette mannen,netjes,aardig en harde werkers.Zeer tevreden

10

Aanrader:

Pluspunten:
Zeer goed en plezierig geholpen met o.a. in elkaar zetten van bedden! Hgr, Joep Athmer

10

Aanrader:

Pluspunten:
Binnen 2 uur de hele inboedel in de verhuiswagen klaar om naar de opslag te brengen. Op de dag van bezorgen in het nieuwe huis wederom binnen 2 uur alles uitgeladen en op de aangegeven plaats neergezet. Wat een service, mannen bedankt!

10

Aanrader:

Pluspunten:
Denken met je mee

8

Aanrader:

Pluspunten:
Ervaren verhuizers met veel humor en ze waren zeer behulpzaam

9

Aanrader:

Pluspunten:
Alles wordt keurig verpakt en voorzichtig behandeld. Demontage en montage van meubels gaat prima.

9

Aanrader:

Pluspunten:
Vanaf het begin met de offerte vorming liep het al soepel en vertrouwd. Dat is zo gebleven tijdens de eerste fase van de verhuizing. Opslag en afleveren bij het tijdelijk adres.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Stipt op tijd, vriendelijke verhuizers die met zorgvuldigheid de spullen hebben opgehaald en weer op het nieuwe adres hebben afgeleverd.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Toen ik verhuisde van Zweden naar België heb ik gekozen om dit te doen met De Jong Verhuizingen, en het was 100% de juiste keuze. De professionals bij De Jong Verhuizingen hebben me bij iedere stap geholpen, al mijn vragen duidelijk en snel beantwoord en mij steeds alle nodige info gegeven. Ze waren niet enkel stipt en efficient, maar iedere interactie was bovendien aangenaam. Ze hielpen mij met inpakken, demonteren van meubels, stockage van mijn inboedel en levering naar mijn nieuwe verblijfplaats.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Ik zou De Jong Verhuizingen zeker aanraden! Goede prijs/kwaliteitverhouding en ze denken echt mee met de klant en je merkt dat ze heel goed op elkaar zijn ingespeeld (goede rolverdeling). Prima service en ze doen net dat ietsje meer voor de klant..

9

Aanrader:

Pluspunten:
Het cijfer 9 voor de verhuizing zegt genoeg! Heel fijn ook dat op toch korte termijn een datum voor de verhuizing gevonden kon worden.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Vanaf de eerste kennismaking tot de laatste uitlading was alles tip top in orde. Ontzettend vriendelijke mensen die efficient maar voorzichtig te werk gaan. Ik kan De Jong Verhuizingen niet genoeg aanraden!

10

Aanrader:

Pluspunten:
De service was professioneel, er was genoeg ruimte voor vragen en extra service, en alles was volledig op tijd en goed gecommuniceerd.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Verhuizing had niet beter kunnen verlopen, heel goed uitgevoerd, waarvoor onze dank.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Alles volgens afspraak . Een geöliede machine. Prettig in de omgang.

9

Aanrader:

Pluspunten:
ni afhandeling op de oude en nieuwe locatie.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Op tijd. Goede werksfeer onderling. Vaste prijs, dus geen verrassingen. Alles netjes ingepakt en verzorgd. Top om de dingen uit de schuur in een apart busje te vervoeren, nog niet meegemaakt. Alle afspraken nagekomen. Goede algehele verzorging, echte aanrader.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Heel deskundig, een fijne rustige verhuizing zonder stress!

9

Aanrader:

Pluspunten:
Onze ervaring is een man een man een woord een woord .De firma de Jong is heel goed in het uit voeren van de verhuizing maar tevens ook geweldig met het ondersteunen bij de technische werkzaamheden en niets is teveel .voor deze medewerkers van Verhuisbedrijf DE JoNG

10

Aanrader:

Pluspunten:
Vakkundig, gezellig, meedenkend en werkelijk een super service. Door omstandigheden uiteindelijk maanden in een 'tijdelijke woning' moeten verblijven waardoor ik mijn spullen niet kon uitpakken. Er was begrip voor mijn situatie en mocht de verhuisdozen zo lang lenen. Mijn dank is groot voor deze mannen en vrouwen, topbedrijf!

9

Aanrader:

Pluspunten:
Alles keurig verzorgd en volgens afspraak.

9

Aanrader:

Pluspunten:
Alles keurig verzorgd en volgens afspraak.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Op zeer korte termijn had ik verhuizers nodig en gelukkig wilden ze mij De Jong Verhuizingen tegemoet komen. Direct kunnen regelen en twee dagen later hielpen ze ons al uit de brand. Netjes en voorspoedig. In vier uur (inclusief reistijd) waren de spullen op z’n plek. Dankbaar.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Mooi op tijd; harde werkers; alles correct en geheel volgens verwachting

10

Aanrader:

Pluspunten:
Al onze ervaringen met de Jong verhuizingen zijn positief.Hebben al verschillende malen gebruik gemaakt van hun diensten en nog nooit teleurgesteld geweest. Altijd alles is perfect en volgens afspraak verlopen. Bij verhuizing van en naar Scandinavië raden wij de Jong verhuizingen aan.

9

Aanrader:

Pluspunten:
We hebben dit bedrijf als zeer prettig ervaren en zeker ook deskundig en plezierig in de omgang; harde wekers!

8

Aanrader:

Pluspunten:
Zorgvuldig en efficiënt

10

Aanrader:

Pluspunten:
Alles snel en netjes volgens afspraak uitgevoerd. Verhuizers waren zeer behulpzaam, voorzichtig en vriendelijk.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Wij vonden het een snelle soepele verhuizing Dank daar voor , blije klanten.

10

Aanrader:

Pluspunten:
De offerte en uitvoering van de verhuizing was netjes, geordend en geheel volgens de afspraak. Informatie vooraf was duidelijk en men stond open voor vragen van alle aard. Het ruim van te voren voorzien van verhuisdozen en inpakmateriaal is heel fijn en voldoende. Uitvoering en facturering was conform de offerte. Ik ben uiterst tevreden.

9

Aanrader:

Pluspunten:
Betrouwbare en vakkundige mensen. Met name enthousiast over de snelheid, vakkundigheid en precisie van Jarco. Maar ook complimenten voor het inschattingsvermogen van Maurits die middels videobellen vrijwel exact het aantal m3 en de benodigde dozen kon inschatten.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Making contact with De Jong was very easy. Somebody always answered the phone and answered emails quickly. I'm very happy with the team. My items were removed from the house in The Netherlands, stored for a few weeks and then delivered to Sandviken , Sweden. Both teams were very professional.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Behulpzaam, goed georganiseerd en vriendelijk. Erg klant gericht.

8

Aanrader:

Pluspunten:
Hardwerkende, gezellige ploeg, gaat zorgvuldig met je spullen om, lost problemen goed op,

10

Aanrader:

Pluspunten:
Wat een prettige ervaring was dit. Normaal is verhuizen stressvol en tijdrovend. Bij onze intake kregen wij een hele prettig consultant die een goede inschatting maakte met bijpassend advies over welke diensten het best passen voor onze verhuizing. Na vaststellen verhuisdatum kregen wij de dozen en inpak materialen op afroep bezorgd (voldoende van alles en ver voor de verhuisdatum). De dag zelf was buitengewoon ontspannen. De heren waren daadkrachtig op de achtergrond, ondersteunend en efficiënt. Alles waar wij twijfel over hadden of nog niet helemaal over uit waren of het mee moest, gaven zij een passend advies met bijbehorende actie. Zij gaven ons het gevoel dat er geen tijdsdruk op zat en dat alles goed zou komen. Tijdens het uitpakken op de nieuwe locatie werd er goed meegedacht waar de dozen moesten komen en gaven spullen al direct de goede plek. Wat een top team !

10

Aanrader:

Pluspunten:
Profesionele verhuizers, alles perfect verlopen.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Profesionele verhuizers, alles perfect verlopen.

8

Aanrader:

Pluspunten:
De verhuizers zouden donderdag langskomen. Op woensdag werd nog voorgehouden dat ze er rond 12 uur zouden zijn, maar op donderdagochtend werd dit vertraagd tot 1400-1500 uur. Ik heb samen met de twee chauffeurs flink door gewerkt en voor de avond voorbij was hadden we alles in de auto, het was prettig werken, Wat een kleine tegenvaller was, was dat niet alles dat beloofd was voorhanden was. Een accuboormachine voor demontage en hangdozen voor kleding ontbraken, gelukkig waren beide uitdagingen snel opgelost. Ook was niet doorgegeven dat demontage van meubels inbegrepen was, dit zal vooral voor de chauffeurs een kleine tegenvaller zijn geweest.

10

Aanrader:

Pluspunten:
De Jong verhuizingen heeft ons goed geholpen met onze verhuizing naar Zweden. Het contact verliep soepel en persoonlijk en het inpakken van onze spullen gebeurde vlot en met veel zorg.

10

Aanrader:

Pluspunten:
I had a great experience with my move from Rotterdam to Copenhagen. All agreements with respect to packing of painting, fragile pieces, and kitchen tools were met. The crew was on time in both ends and were super friendly. I also value that the pricing is transparent with no unpleasant additional costs. I would use De Jong Verhuizing again.

10

Aanrader:

Pluspunten:
De prijsafspraken werden nageleefd. Ik werd tijdig verwittigd wanneer het bedrijf de meubelen kwam ophalen en afleveren. Het personeel was op tijd op de afspraak en beleefd.

8

Aanrader:

Pluspunten:
Snelle goede verhuizing ,prima personeel

10

Aanrader:

Pluspunten:
stipt, zorgzaam, eerlijke prijs, vakkundig, altijd vriendelijk,

10

Aanrader:

Pluspunten:
Alles is bespreekbaar. Vier mannen hebben geholpen, harde en sociale werkers. De klus was gauw geklaard. Een aanrader om ze in te huren

10

Aanrader:

Pluspunten:
Goed is goed en deze ervaren verhuizers weten daar alles van!

10

Aanrader:

Pluspunten:
Het was allemaal prima geregeld; en de contacten waren vriendelijk.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Zeven man sterk kwamen ze uit Friesland. De mooie zangerige taal begeleidde de verhuizing op 1 juni 2021. Zonder een onvertogen woord overigens. Geen klacht kwam over hun lippen terwijl de opdracht met 70 kuub geen kabouteropdracht was. Geruisloos gingen ze te werk. Als ijverige mieren doorkruisten ze het huis. Naarstig op zoek naar dozen, meubels, ingepakte schilderijen, losse niet te verpakken zaken zoals stofzuigers, en nog te demonteren meubelen. Over stof gesproken. Als je een kast of bed van zijn plaats haalt na twintig jaar... tja. Ook daarover geen klacht toen hun handen steeds zwarter werden. Beleefd, voorkomend en behept met een onvoorstelbare energie, waar vind je dat nog? Bij De Jong Verhuizingen dus die ons van Haarlem, het westen, een zachte landing liet maken in Friesland.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Ik raad dit bedrijf van harte aan. Verhuizen blijkt ook een prettige ervaring te kunnen zijn dankzij deze mannen...

10

Aanrader:

Pluspunten:
Medewerkers denken mee, zijn zorgvuldig, goed gemutst, energiek en o zo vriendelijk.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Prima samenwerking, doen wat ze beloven, nette verhuizers en behulpzaam. Kortom zeer tevreden.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Heel prettig en duidelijk intake-gesprek. Op de dag van verhuizing, een enthousiaste ploeg verhuizers, die hard werkten, als team fungeerden en er duidelijk plezier in hadden. Ze gingen ook respectvol om met andermans (onzes dus) inboedel.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Het voorgesprek verliep voorspoedig..alles wat we besproken hebben is gebeurd en op een zeer efficiënte manier! Ik ben van een groot huis naar een klein huis verhuisd en heb opslag met De Jong kunnen regelen wat ik zeer fijn vind! Op de verhuisdatum stonden er 4 mannen bij me op de stoep waarvan 1 mijn aanspreekpunt was zodat alles goed verliep. Om 8 uur in de ochtend begonnen en s'middags om 2 uur zat ik op de bank in mijn nieuwe huis met een kopje thee me te verbazen hoe snel en efficiënt de mannen te werk waren gegaan! Super bedankt!

10

Aanrader:

Pluspunten:
Snel deskundig vriendelijk zo wil ik de mensen van de Jong verhuis bedrijf omschrijven. Wij hebben ook gebruik gemaakt van de opslagservice, en dat is ook erg prettig. Chapeau

10

Aanrader:

Pluspunten:
Onze keuze van De Jong als verhuizer is meer dan terecht geweest. De inzet van alle medewerkers, zowel op kantoor en op de werkvloer was geweldig.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Zeer tevreden en prettige samenwerking

8

Aanrader:

Pluspunten:
Keurig op tijd gearriveerd. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Kleine kanttekening is echter dat verhuizers twee dozen hebben laten vallen en dat niet spontaan hebben gemeld. Pas op ons eigen aandringen dit op het formulier hebben genoteerd. Beide waren ongelukjes en geen onachtzaamheid. Maar zou toch gemeld moeten worden.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Ik was verrast over de vlotte afhandeling. Vriendelijk personeel die open stonden voor samen werken, behulpzaam en vak bekwaam. De sfeer was relaxt en rustgevend! Kortom een prettige ervaring.

9

Aanrader:

Pluspunten:
Zie boven

10

Aanrader:

Pluspunten:
Prettige mensen, goed luisterend naar wensen. Snel en behulpzaam

10

Aanrader:

Pluspunten:
Niet relevant.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Enorm vriendelijke en nette mensen. Harde werkers en onderling heel veel wederzijds respect. Klasse.

9

Aanrader:

Pluspunten:
De verhuizing verliep erg prettig. Gezellig en enthousiast team.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Fijn kontact en de mannen werken snel en luisteren naar de wensen van de klant enhet was een feestje om te verhuizen Dus de volgende keer weer verhuizen met de jong

9

Aanrader:

Pluspunten:
tijdig alle afspraken nagekomen

9

Aanrader:

Pluspunten:
Ook nu heeft De Jong Verhuizingen onze inboedel weer netjes verhuisd. Het contact met zowel Peter en Maurits de Jong als met het verhuisteam was heel goed. Het verhuisteam ging vakkundig en met zorg met onze inboedel om. Waar mogelijk was men ons behulpzaam. Wij hopen niet meer te verhuizen, maar als wij in de toekomst weer in Friesland zouden gaan wonen, dan zouden wij zeker weer bij De Jong Verhuizingen aankloppen. Met een gerust hart kan je de verhuizing aan De Jong Verhuizingen overlaten. (En dat hebben we bij andere verhuizers in het verleden wel eens anders meegemaakt.)

9

Aanrader:

Pluspunten:
We hebben ervaren dat er op bepaalde punten te weinig overleg was, waardoor dingen verhuisd werden die niet mee moesten. Ook is er enige schade aan een wandlampje. Een van de drie glazen kelkjes is gebroken, waardoor het hele lampje inclusief de dimmer weggegooid moest worden. Ook de geërfde meer dan 80 jaar oude schemerlamp is zwaar beschadigd, de perkamenten kap is geheel los en uit elkaar geraakt. De lieve herinneringen aan mijn schoonouders en de ouders van mijn vrouw willen we graag in stand houden. Hoe lossen we de totale schade op?

9

Aanrader:

Pluspunten:
De verhuizers waren er ruim op tijd. Stelden zich netjes voor. Na korte overdracht konden wij alvast naar de nieuwe woning vertrekken. Enkele uren later arriveerde onze inboedel op ons nieuwe adres. Alles was netjes ingepakt en werd op de door ons aangegeven plaats gezet. Geen enkele schade!

10

Aanrader:

Pluspunten:
Verhuizing prima verzorgd

10

Aanrader:

Pluspunten:
Voor dit bedrijf gekozen vanwege de goede naam. Goed voorgelicht, over kosten, wat wordt van mij verwacht, wat nemen zij uit handen. Vlot gewerkt door de ploeg. Kortom: alles naar hoop en wens.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Het contact met de Jong verliep prima. Om 8 uur stond de verhuiswagen voor de deur in Nijmegen en om 16.30 uur stond alles in mijn nieuwe flat in Sneek. Snel, vriendelijk, netjes en met kennis van zaken.

3

Aanrader:

Pluspunten:
Ik had afgesproken dat de woning bezemschoon zou worden achtergelaten. Met de nadrukkelijke afspraak: alles moet meegenomen worden, niets mag worden achtergelaten. Want mijn zoon heeft parkinson en ik heb een man met Alzheimer, ik kan tussen de verhuizing en de oplevering niet weg. Ik moet het ongezien kunnen overdragen aan de verhuurder. Dat kon absoluut niet. Er lag nog allerlei rotzooi, ook goed spul. De afspraak was: alle lampen meenemen, toch is er een lamp blijven hangen. Slordig werk, de wasmachine was vergeten. Die moest nog apart worden opgehaald. Een geluk bij een ongeluk, mijn man is in de tussentijd opgenomen. Dus heb ik de tijd om de woning op te ruimen.

10

Aanrader:

Pluspunten:
wat een aardige mannen, als ik iets vroeg was dat geen probleem en wat een herde werkers . wat waren ze snel nooit gedacht dat het zo perfect ging. heel veel dank voor de top service Mevr C Bosma.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Gewoon leuke gasten die het goed in de vingers hebben. Ik zou nog wel een aangepaste offerte krijgen dit omdat er achteraf veel spullen toch weg zijn gegaan. Zoals bank tafel en de stenen die niet meer mee gingen.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Wij zij zeer tevreden, professioneel bedrijf. Ervaren verhuizers die in no time alles ingepakt hebben in de wagen. Vriendelijk en prettig personeel. Afspraak was 08.00 zijn we aanwezig en zij waren er ook. Heerlijk om zo te kunnen verhuizen.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Verhuizen blijft een stressvolle bezigheid. Verhuisbedrijf De Jong heeft een groot gedeelte hiervan weggenomen. Wij kunnen geen negatieve dingen bedenken die op de verhuizing betrekking heeft. Op een plezierige manier werd snel en effectief gewerkt zodat begin van de middag de verhuizing al kon worden voltooid. Resteert werk voor ons om de komende weken voor al het verhuisde een gewenste plaats te zoeken. Dank voor de verhuizers van De Jong.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Hele nette verhuizers. Wij zijn super tevreden

10

Aanrader:

Pluspunten:
De verhuizing is in ons geval erg soepel en plezierig verlopen door de deskundige en vakbekwame aanpak van De Jong Verhuizingen. De medewerkers zijn uitermate correct zowel wat betreft de voorbereiding als ook op de dag van de verhuizing zelf.

10

Aanrader:

Pluspunten:
We hebben de medewerkers als zeer correct ervaren. Het geheel is vlekkeloos verlopen. Alle hulde!

10

Aanrader:

Pluspunten:
Ze waren netjes op tijd aanwezig.Alles werd met zorgvuldigheid in de verhuiswagen geplaatst en de verhuismannen waren erg vriendelijk!

10

Aanrader:

Pluspunten:
Voor de tweede keer verhuisd met de Jong Verhuizingen. Net als de vorige keer weer top geregeld! Vriendelijk en zeer professioneel personeel, goed materiaal en het geld meer dan waard!

9

Aanrader:

Pluspunten:
Heel prettige en vakkundige verhuizers. Het verliep snel.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Heel vriendelijk, snel, attent en zorgzaam.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Genoeg mensen aanwezig (4x, andere aanbieders allemaal 3x), die alle vier zeer behulpzame en kundige verhuizers zijn. Alles ingepakt en geen enkele schade.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Zeer prettig, vriendelijk en correct personeel. Nogmaals bedankt.

10

Aanrader:

Pluspunten:
super goed gedaan, alleen onze tafel is beschadigd. Jullie hebben een foto hiervan ontvangen verstuurd door het personeel.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Harde werkers, zeer snel 50 m3 geladen en gelost, zonder schade. Zeer vriendelijke mensen. Van tevoren goede uitleg en meegedacht omtrent mogelijkheden. Prijs/kwaliteit SUPER!

10

Aanrader:

Pluspunten:
Praktisch, en vriendelijk maar zeker professioneel en zakelijk ingesteld. Alles ten dienste van klant

10

Aanrader:

Pluspunten:
Mooi op tijd, rustige mannen maar het tempo lag hoog. Zoals beloofd rond 16.30 klaar, nog nooit meegemaakt. Geen beschadigingen, beleefde mensen, wat wil je nog meer. Zou ik zonder meer aanbevelen.

10

Aanrader:

Pluspunten:
De drie verhuizers van de Jong hebben ervoor gezorgd dat al mijn spullen en meubels in "no time" waren ingepakt. Daarnaast hebben ze in mijn nieuwe huis alles keurig op de juiste plek gezet en ook nog kasten in elkaar gezet. De mannen waren erg vriendelijk en werkten hard. Ik zal het iedereen aanbevelen, want het zorgt voor heel wat minder stress. De Jong verhuizers nogmaals heel erg bedankt! Ik hoop dat de complimenten even worden doorgegeven aan de desbetreffende heren die mij hebben verhuisd!

10

Aanrader:

Pluspunten:
Onze verhuizing ging super goed! De verhuiswagen was er op tijd, er werd netjes en vlot gewerkt. Mochten we weer moeten verhuizen, wat ik niet hoop ;-), dan maken we zeker weer gebruik van De Jong Verhuizingen

10

Aanrader:

Pluspunten:
lees hierboven

9

Aanrader:

Pluspunten:
Vriendelijke mannen, waren op tijd en hebben hun uiterste best gedaan.

9

Aanrader:

Pluspunten:
De medewerkers zijn voortvarend te werk gegaan. Ruim binnen de tijd die wij hadden verwacht was alles ingeladen. Er werd goed met ons overlegd en er werden bruikbare suggesties voor oplossingen aangedragen. Ook werd er goed rekening gehouden met onze wensen. Buitengewoon prettig om met deze mensen samen te werken.

10

Aanrader:

Pluspunten:
De jong verhuizingen is een bedrijf die weet wat ze doen. Ik ben uitermate tevreden hoe alles is verlopen. Vriendelijk personeel. Zeer kundig. Top.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Op basis van goede afspraken vooraf verliep de verhuizing van een leien dakje. We hadden voldoende tijd om voor te bereiden en op de dag van de verhuizing zijn de zaken soepel verlopen, er was zorg voor alles en m.n. ook de schilderijen en HIFI-apparatuur.

8

Aanrader:

Pluspunten:
We zijn erg tevreden over het verrichte werk! Ondanks dat het wat kortdag was, is alles gelukt. Hartelijk dank!

10

Aanrader:

Pluspunten:
Snel, vriendelijk goed

10

Aanrader:

Pluspunten:
Goede service en klantvriendelijke medewerkers die hun taak rustig en wel overwogen uitvoeren.

9

Aanrader:

Pluspunten:
Het was een hele stap van Nieuwegein naar het Friese Marum, maar de mensen van De Jong en hun partners hebben alles goed geregeld en afgehandeld.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Ontzettend fijne mensen, zeer goede service!

10

Aanrader:

Pluspunten:
De verhuizers Ramon en René waren zeer terzake kundig, werkten keihard, hadden overal een oplossing voor en bovenal we hebben twee dagen zeer veel plezier met elkaar gehad Uitstekend ingespeeld op de onvoorziene gebeurtenissen nav verkeerde planning op kantoor

9

Aanrader:

Pluspunten:
de verhuizing verliep in een zeer prettige sfeer, en de hitte had geen invloed op de werklust en het humeur van de mannen. Petje af voor de mannen voor het zware werk onder de lastige omstandigheden

10

Aanrader:

Pluspunten:
De Jong verhuizingen heeft ons heel kundig verhuist! De verhuizers gaan voorzichtig om met je spullen en waren ook nog sneller klaar dan verwacht. Ook is de communicatie heel prettig verlopen. De Jong Verhuizingen denkt echt mee met de klant. Ik zou De Jong Verhuizingen zeker aanbevelen!

9

Aanrader:

Pluspunten:
Alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Fijn team van mensen die je volledig ontzorgen. Hertlik tank foar jimme tsjinstferliening Mei freonlike groetnis M de Ruijter Akkrum.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Jarenlange service en vertrouwen

9

Aanrader:

Pluspunten:
Twee verhuizingen laten doen door De Jong Woudsend. Ervaren lieden die van wanten weten. Zeer goed gevoel bij!

10

Aanrader:

Pluspunten:
Ik heb de diensten geleverd door de Jong verhuizingen als prima ervaren. Dozen werden ruim voor de verhuizing aangeleverd. Duidelijke afspraken. Wat hektisch toen verhuizers een dag eerder kwamen dan ik had voorzien.., maar het kwam goed.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Hardwerkende aardige verhuizers die hun werk met plezier doen.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Boven verwachting

9

Aanrader:

Pluspunten:
Correct en vriendelijk personeel. Ook de nazorg was prima geregeld.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Op tijd op de afgesproken plaats.

7

Aanrader:

Pluspunten:
Bij de verhuizing miste ik duidelijke coördinatie en aansturing. Ik wilde aandeel hebben vanuit eigen ervaring maar vond moeilijk gehoor bv spullen door ramen in oude woning. Volgens mij was een goederenlift naar eerste verd in nieuwe woning beter geweest. Nu 2 man onder en 2 man boven op balkon. Was een keuze. Ik heb aangedrongen om wasmachine met steekkar via hoofdingang en lift te brengen. Is inderdaad gebeurd. Werkhouding heb ik als rustig en vriendelijk ervaren.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Prima verhuizers

10

Aanrader:

Pluspunten:
100% klantvriendelijk, vakkundig, zorgvuldig

8

Aanrader:

Pluspunten:
Vakmensen, vriendelijk,behulpzaam.

8

Aanrader:

Pluspunten:
Er wordt door drie man gewrkt en alles loopt gesmeerd, meubilair waar nodig gedemonteerd en op het nieuwe adres vakkundig weer in elkaar gezet. De verhuisdozen zo veel mogelijk in het juiste vertrek geplaatst.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Uitstekend, prima werk geleverd. Tijdens Offerte bespreking al de indruk dat deze verhuizer, De Jong Woudsend, alle problemen aankan en oplossingen aandraagt. Geeft vertrouwen, mede door geweldig team van verhuizers. Bij vragen, altijd bereikbaar, en meedenkt om alles goed te laten verlopen op de verhuisdag. Kortom, professioneel! De volgende verhuizing: weer De Jong Woudsend bellen! Peter en alle verhuizers: Bedankt!

10

Aanrader:

Pluspunten:
Goed geregeld Top service Zeker aanbevolen

10

Aanrader:

Pluspunten:
(Belang) Klant staat hier inderdaad voorop. Prettig kontakt en samenwerking. Vlot en zonder omhalen. Zeer professioneel.

10

Aanrader:

Pluspunten:
- Prettig voorgesprek - Advies op maat - Komen en beginnen op tijd - Vriendelijk en beleefd - Vakkundig - Snelle werkers - Voorzichtig met de spullen - Prima verpakkingsmaterialen. - Doen wat er afgesproken is - Houden zich aan de Corona voorschriften

10

Aanrader:

Pluspunten:
Goede communicatie. Scherpe prijzen Betrouwbaar Snel

10

Aanrader:

Pluspunten:
Vanaf het telefoontje om een offerte aan tevreden ragen tot en met de verhuizing op zich gaat het bij de familie de Jong en ook die er werken allemaal op fantastische rolletjes. Geen op of aanmerkingen er wordt op alle vlakken mee gedacht en zullen dit bedrijf bij iedere verhuizing aan bevelen.

9

Aanrader:

Pluspunten:
Met de 2 verhuizingen die we hebben laten doen door de Jong Verhuizingen zijn we dik tevreden. Vlot, vriendelijk en accuraat.

9

Aanrader:

Pluspunten:
Wij zijn bijzonder tevreden over onze verhuizing. Aardige, opgewekte, meedenkende mannen. Op afgesproken tijd begonnen. Jammer genoeg konden we hen niet belonen met koffie.. hadden ze wel verdiend!! Rapportcijfer. 9,5

9

Aanrader:

Pluspunten:
De verhuizers hadden speciaal een kleinere verhuisauto meegenomen hetgeen het verhuizen in de stad gemakkelijker maakte. Ze deden de verhuizing erg vlot en probeerden op verschillende manieren het meubilair zo snel mogelijk naar beneden te krijgen. Ook werd er erg zorgvuldig omgegaan met mijn oude kabinet en warden er foto's gemaakt om ervoor te zorgen dat dit zo goed mogelijk uit elkaar en daarna weer in elkaar werd gezet.

10

Aanrader:

Pluspunten:
De Jong Verhuizingen heeft onze verhuizing perfect aangepakt. Eerst een deel geleverd, ander deel in de opslag. En goed meegedacht over verschillende mogelijkheden.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Prettige samenwerking gehad vanaf het moment van offreren tot dat iedere doos en meubel op zijn plek stond. Leuk team van verhuizers. Ze ontzorgen je in zo’n stressvol proces.

8

Aanrader:

Pluspunten:
Ervaring zeer positief

10

Aanrader:

Pluspunten:
Super tevreden. Vriendelijk, werken snel en erg netjes. Top bedrijf!

10

Aanrader:

Pluspunten:
Fijne ervaring vanaf eerste bezoek en offerte. De verhuizing met ervaren krachten en goed in de omgang en communicatie. Ondanks drukke tijden alles perfect geregeld. Aandachtspunt is om de opname van de huisraad ook daadwerkelijk te vertalen naar de dozen. Mijn wijnkast was veel werk met papiertjes in plaats van flessen-dozen. Maar ook dat werd met handwerk en een lach opgelost.

10

Aanrader:

Pluspunten:
We waren genoodzaakt om mijn moeder voor een tweede keer te verhuizen. De eerste keer dat ze moest verhuizen is ook gedaan door deze firma en is goed bevallen. Logisch dat als je dan nog een keer moet verhuizen je terug valt op iets dat goed bevallen is.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Ramon, Sjoerd en Arjan hebben ons op zeer professionele manier verhuisd. Deze mannen nemen de stress weg die met een verhuizing gepaard gaan.
We hebben dit als zeer prettig ervaren.

Verbeterpunten:
Geen

10

Aanrader:

Pluspunten:
De verhuizing van Oegstgeest naar Poppenwier en opslag was top! Het was naar ons idee een ingewikkelde klus waarvan de heren goed op de hoogte waren, meedachten en prima uitvoerden. Voorzover wij nu kunnen nagaan is alles op de goede plek terecht gekomen. Wij zijn heel tevreden!

Verbeterpunten:
Geen.

9

Aanrader:

Pluspunten:
zeer ervaren verhuizers, die goed zorg dragen voor de spullen..
Matrassen, schilderijen, computer en TV speciaal i gepakt.
Mooie kleding dozen waar een rail in zit.

Verbeterpunten:
Hebben wij niet

10

Aanrader:

Pluspunten:
Firma de Jong heeft ons een gesmeerde verhuizing uitgevoerd met een drietal vlotte ervaren verhuizers!

Verbeterpunten:
Kan het me niet bedenken.

9.1

Aanrader:

Pluspunten:
We zijn erg tevreden over uw dienstverlening. Onze inboedel werd in goed overleg vervoert voor opslag. We hopen op een verdere samenwerking tbv onze verhuizing naar Arvika Zweden. We danken het verhuisteam nogmaals voor hun werkzaamheden.

Verbeterpunten:
Kan het me niet bedenken.

8.8

Aanrader:

Verbeterpunten:
Kan het me niet bedenken.

9.9

Aanrader:

Verbeterpunten:
Kan het me niet bedenken.

9

Aanrader:

Pluspunten:
Prima bedrijf met leuke medewerkers

Verbeterpunten:
Geen

10

Aanrader:

Verbeterpunten:
nvt

9.3

Aanrader:

Verbeterpunten:
nvt

10

Aanrader:

Pluspunten:
Zeer tevreden op alle fronten men is snel en zeer vakkundig zie cijfer notering.ook opslag is goed geregeld.

Verbeterpunten:
Geen idee, betreft verbetering. Hoop dat deze service van de Jong verhuizing zo blijft.

7

Aanrader:

Verbeterpunten:
bij afwijkingen van reeds ontvangen facturen was een telefoontje
met uitleg netjes geweest

9.2

Aanrader:

Pluspunten:
teamwork bij de firma de jong is fantastisch!

Verbeterpunten:
nvt

8.3

Aanrader:

Pluspunten:
n.v.t.

Verbeterpunten:
n.v.t.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Alles werd keurig volgens afspraak geleverd in Zweden.
Het verhuisteam is nauwkeurig te werk gegaan.

Verbeterpunten:
Geen.

9

Aanrader:

Verbeterpunten:
n.v.t.

10

Aanrader:

Pluspunten:
hardwerkend team en vriendelijk.

Verbeterpunten:
speciale doos voor grote lampenkappen.

9.8

Aanrader:

Pluspunten:
Persoonlijke aandacht, advies omtrent inboedel. Zorg tijdens verhuizing. Begeleiding en ondersteuning gedurende alle activiteiten.

Verbeterpunten:
Er zijn directe verbeteringspunten van toepassing.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Geweldige verhuizers met een gezellige werkmentaliteit!

Verbeterpunten:
Was prima!

9

Aanrader:

Pluspunten:
Zijn reeds ingevuld

Verbeterpunten:
Geen

5.9

Aanrader:

Pluspunten:
Super verhuisteam, vriendelijk, hard werkend en klantvriendelijk.

Verbeterpunten:
Daar datum van levering niet definitief was, was het belangrijk voor mij te weten dat zij daar op in konden spelen. Uiteindelijk is dat ook gebeurd maar probeerden wel €1'200 daarvoor te berekenen. Dat feest ging natuurlijk niet door.
Daarnaast zou het zelfde verhuisteam laden zoals ook lossen. Drie man hebben mijn huis in Woudsend leeg gehaald, twee kwamen opdagen in Engeland waarbij mijn vrouw en ik zelf mee geholpen hebben te lossen om het enigszins voor het echt laat zou worden, voor elkaar te krijgen.
In eerste instantie was ik best wel onder de indruk van de verkoper. Uiteindelijk heeft hij "over promised" en "under delivered". Jammer! Avoid at all costs!

10

Aanrader:

Pluspunten:
Het was een verhuizing zoals ik nog nooit had meegemaakt! Het was voor mij de 19e keer dus ik heb een zeer ruime ervaring! Echt een 10 met een griffel!

Verbeterpunten:
n.v.t.

10

Aanrader:

Verbeterpunten:
n.v.t.

9.1

Aanrader:

Pluspunten:
zeer tevreden over het meedenken met onze verhuizing. Zeer kundige heren die netjes met onze spullen zijn omgegaan

Verbeterpunten:
Geen verbeterpunten, wij zijn erg tevreden met de verhuizers.

9.8

Aanrader:

Verbeterpunten:
Geen verbeterpunten, wij zijn erg tevreden met de verhuizers.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Vriendelijke heren welke erg behulpzaam zijn tijdens het emigratietraject.

Verbeterpunten:
Geen verbeterpunten, wij zijn erg tevreden met de verhuizers.

9.7

Aanrader:

Pluspunten:
De verhuizers Ramon, Marco en Jacob hebben perfect werk geleverd. Zeer deskundig, klantvriendelijk en uiterst voorzichtig hebben ze onze inboedel verhuisd. Kwetsbare zaken netjes verpakt, matrassen keurig in folie verhuisd. Zelfs onze oude beschadigde tuintafel wilden ze nog beschermen tegen (meer) krassen.
Geweldig werk geleverd mannen en ik raad de Jong verhuizingen zeker aan bij bekenden.

Verbeterpunten:
geen

9.6

Aanrader:

Pluspunten:
Prima en vlotte verhuizing dankzij goede voorbereiding op wat verhuisdozen na en zeer kundig verhuisteam met de nadruk op team!

Verbeterpunten:
Werkelijk geen.

9

Aanrader:

Pluspunten:
Prima zo

Verbeterpunten:
Nvt

10

Aanrader:

Pluspunten:
Ervaren vakmannen en geven je ondanks het zware werk een gezellige verhuisdag!

Verbeterpunten:
Nvt

9.2

Aanrader:

Verbeterpunten:
Nvt

9.3

Aanrader:

Pluspunten:
Professionals die plezier hebben in hun werk en als team uitstekend samenwerken.

Verbeterpunten:
Telefonische bereikbaarheid kantoor

8.9

Aanrader:

Pluspunten:
zeer vlotte en deskundige diensten:
de verhuizing alsmede het leegruimen en afvoeren van de overtollige inboedel is zeer correct en snel uitgevoerd
De hele verhuizing en het leegruimen van het huis is geheel door fa de Jong uitgevoerd.
wij hebben enkel wat persoonlijke spullen in dozen gestopt, verder is alles verzorgd.

Verbeterpunten:
geen

9.7

Aanrader:

Pluspunten:
plezierige samenwerking tussen verhuismensen en bewoners

Verbeterpunten:
nvt

8.8

Aanrader:

Pluspunten:
- informatievoorziening vooraf
- duidelijke offerte, keuze uit twee soorten verhuizing
met duidelijke prijsspecificatie
- zorgvuldige medewerkers die alles netjes hebben
ingepakt en gelost
- alle spullen zijn onbeschadigd aangekomen

Verbeterpunten:
Er zou minimaal 1 medewerker die had ingepakt ook aanwezig zijn bij het lossen in Sollentuna (Zweden). Deze afspraak is door vakantie bezetting niet nagekomen. Daar hebben we overigens verder geen nadeel van ondervonden

8.4

Aanrader:

Verbeterpunten:
Geen, alles was goed.

9.5

Aanrader:

Pluspunten:
Vlotte verhuisklus, alles was voor 1300 over!

Verbeterpunten:
Geen, alles was goed.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Erg tevreden! Zeer vriendelijke mannen en onze spullen zijn zonder problemen verhuisd. Toen ons huis later dan gepland werd opgeleverd was het wijzigen van de datum ook geen probleem.

Verbeterpunten:
Geen

10

Aanrader:

Pluspunten:
Verhuizing is conform afspraak uitgevoerd. Inboedel is twee weken na opladen in Den Haag afgeleverd in Kopenhagen zoals van te voren besproken. Goede verhuizers en een goede verhuisprijs. Zeker een aanrader!

Verbeterpunten:
Geen, alles was goed.

9.9

Aanrader:

Pluspunten:
Wat ik heel erg gewaardeerd heb is dat het verhuisteam zo bijzonder gezellig en voorkomend was.

Verbeterpunten:
Geen, alles was goed.

8.2

Aanrader:

Verbeterpunten:
Geen, alles was goed.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Verhuizers met veel ervaring in het optimaal vullen van de verhuiswagens! Door het combineren van meerdere verhuizingen hebben we een scherpe offerte gekregen.

Verbeterpunten:
We zijn erg tevreden.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Ik was erg geholpen dat de firma de Jong mij op korte termijn kon helpen met mijn verhuizing. Nogmaals dank hiervoor.

Verbeterpunten:
geen

10

Aanrader:

Pluspunten:
Goed op elkaar ingespeelde verhuizers!

Verbeterpunten:
geen

5.6

Aanrader:

Pluspunten:
vriendelijk personeel, goede verhuizing

Verbeterpunten:
barslechte communicatie zowel telefonisch als via de mail

9

Aanrader:

Pluspunten:
Flexibel in aanpak. Schromen niet om werkzaamheden aan te pakken die niet direct besproken zijn.
Pakken alles professioneel aan.

Verbeterpunten:
Geen. Prima in orde.

9

Aanrader:

Pluspunten:
Super vriendelijk en vakkundig personeel. Leuk team dat lekker doorpakt. Je kan alles aan ze vragen en zoveel lenen/gebruiken als je nodig hebt. Te weinig besteld? Geen probleem echt super goed!

Verbeterpunten:
Wij zijn dik tevreden!

10

Aanrader:

Pluspunten:
uitstekende service op alle punten

Verbeterpunten:
geen

10

Aanrader:

Pluspunten:
Gezellige en ervaren verhuizers. Alles is heel overgekomen. Geweldig!

Verbeterpunten:
geen

10

Aanrader:

Verbeterpunten:
geen

8

Aanrader:

Verbeterpunten:
geen

10

Aanrader:

Pluspunten:
Zeer behouden, professioneel, rustige benadering, houden volledig het overzicht. Ondanks de warmte gaan ze onverdroten voorwaarts. Bovendien plezierig om nee samen te werken. Gemoedelijk en totaal geen stress.

Verbeterpunten:
Ga door op deze weg dan volgen de klanten vanzelf. De prijs-kwaliteitverhouding is goed! Ook wij gaan aangeven dat de Jong Verhuizingen goed inspeelt op dr te verrichten taken.

9.7

Aanrader:

Pluspunten:
Héél vriendelijk en net personeel met veel ervaring

Verbeterpunten:
Ga door op deze weg dan volgen de klanten vanzelf. De prijs-kwaliteitverhouding is goed! Ook wij gaan aangeven dat de Jong Verhuizingen goed inspeelt op dr te verrichten taken.

9.7

Aanrader:

Pluspunten:
Professionele verhuizers die van aanpakken weten.

Verbeterpunten:
Geen

10

Aanrader:

Pluspunten:
Geen andere suggestie dan zo doorgaan. Werkelijk top v.w.b deskundigheid, vriendelijkheid en service.

Verbeterpunten:
Geen

10

Aanrader:

Pluspunten:
Aardige en hardwerkende jongens. Ik ben erg tevreden.

Verbeterpunten:
Zou het niet weten

10

Aanrader:

Verbeterpunten:
alles was prima

10

Aanrader:

Pluspunten:
De Jong heeft prima werk geleverd. Door het combineren van verhuizingen een scherpe offerte gegeven voor onze verhuizing naar Noorwegen. Ook de inklaring is goed geregeld door de agent van De Jong Verhuizingen.

Verbeterpunten:
alles was prima

10

Aanrader:

Pluspunten:
Ga zo door!

Verbeterpunten:
Kan niks bedenken

10

Aanrader:

Pluspunten:
Wij hebben ons nu twee keer laten verhuizen door de mannen van De Jong. En ook net zoals de eerste keer is de verhuizing vlekkeloos verlopen. Vooraf kwam de taxateur netjes op afspraak. De prijs kwaliteit verhouding is ook top. We hadden op onze slaapkamer een linnenkast staan, deze hebben de mannen netjes uit elkaar gehaald en op de nieuwe locatie weer in elkaar gezet. Zeker aan te raden!

Verbeterpunten:
Geen verbeterpunten.

5.4

Aanrader:

Verbeterpunten:
Door de klant echt te ontzorgen!
En niet "verplicht"mee laten lossen door maar met 1 persoon te komen. De chauffeur alleen, kan echt niet een bankstel en bedden op drie hoog (zonder lift, zoals vooraf aangegeven) bezorgen.
U heeft de klant in een afhankelijke positie gebracht en vervolgens gerekend op coulance!

9.8

Aanrader:

Pluspunten:
Hard werkend team. Netjes, voorzichtig, goed overleg.

Verbeterpunten:
Dag voor de verhuizing nog even een telefoontje.

8.5

Aanrader:

Verbeterpunten:
Dag voor de verhuizing nog even een telefoontje.

9.8

Aanrader:

Pluspunten:
Prima verzorgde verhuizing, hoog tempo, strak geregeld, geheel schadevrij, leuk en goed team.

Verbeterpunten:
Geen.

10

Aanrader:

Pluspunten:
Geen alles zeer correct uitgevoerd.

Verbeterpunten:
Nee

10

Aanrader:

Pluspunten:
Heel klantvriendelijk

Verbeterpunten:
Nvt

10

Aanrader:

Pluspunten:
Gezellige en gemoedelijk sfeer onder de verhuizers hebben als erg prettig ervaren. Het waren echter profs in hun werk!

Verbeterpunten:
We zijn erg tevreden.

8

Aanrader:

Pluspunten:
Gemaakte afspraken goed nagekomen. Professionele mensen.

Verbeterpunten:
Dat er op een ochtend wel 3 keer tijd is om koffie te drinken maar geen tijd of zin is om 2 lampen op te hangen zonder bijbetaling gaat er bij mij niet in. Terwijl alles meezat, zowel wat tijd betreft als het besparen van een tweede auto. Heb de lampen dus zelf maar opgehangen.

8.4

Aanrader:

Pluspunten:
Prima team, vlot gewerkt op een heel plezierige manier.

Verbeterpunten:
Dat er op een ochtend wel 3 keer tijd is om koffie te drinken maar geen tijd of zin is om 2 lampen op te hangen zonder bijbetaling gaat er bij mij niet in. Terwijl alles meezat, zowel wat tijd betreft als het besparen van een tweede auto. Heb de lampen dus zelf maar opgehangen.

7.4

Aanrader:

Pluspunten:
N.V.T.

Verbeterpunten:
De rekening wat gespecificeerder,ook de mate van afvoer en de 10% van thuishotel.

8.5

Aanrader:

Pluspunten:
advies betreft verhuizing.

Verbeterpunten:
nog geen verbeterpunten .

10

Aanrader:

Pluspunten:
een prima bedrijf

Verbeterpunten:
De rekening wat gespecificeerder,ook de mate van afvoer en de 10% van thuishotel.

9.4

Aanrader:

Pluspunten:
De mannen van De Jong Verhuizingen hebben onze emigratie uitstekend gedaan. Ze zijn bereid om alles voor je te doen!
Ook hebben ze voor ons alle formulieren rondom de inklaring geregeld, erg handig en een zorg minder!

Al met al zijn wij super tevreden! Bedankt mannen!

Verbeterpunten:
Geen

9.5

Aanrader:

Verbeterpunten:
Geen

9

Aanrader:

Pluspunten:
Fantastisch team, goed op elkaar ingespeeld. Handy man ook fijn voor de opgedragen klusjes.

Verbeterpunten:
Een paar verhuisdozen zijn onderop in de berging gekomen die in de keuken moeten, nu met vereende krachten de dozen eruit tillen, maar zoiets kan gebeuren als het plotseling gaat regenen.
Voor de rest meer dan lof.

8.9

Aanrader:

Pluspunten:
Super gewerkt! Niet lullen maar poetsen, in ons geval verhuizen.

Verbeterpunten:
Beter om de eigenveiligheid letten.

9.1

Aanrader:

Pluspunten:
Vriendelijk personeel

Verbeterpunten:
ik zou het niet weten