(R)Emigreren naar Nederland of België

Scandinavische landen als Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken zijn enorm geliefd bij Nederlanders en Belgen vanwege de natuur, rust en de ruimte. Maar wist je ook dat zij Nederlanders in hun land met open armen ontvangen? Dit komt door de toename van de vergrijzing en de dunbevolkte gebieden. Toch kunnen wij ons voorstellen dat jij in een situatie komt dat je moet besluiten om één van deze landen te verlaten.

Remigreren

Wij hebben al vele mensen mogen verhuizen die terugkeerden naar Nederland of België vanwege familieomstandigheden, hun werksituatie(s) of het toch niet kunnen aarden in een ander land. Dit zijn vaak stressvolle periodes voor iedereen binnen een gezin en het regelen van een internationale verhuizing is dan niet iets wat daar goed bij past.

Herken jij jezelf hierin of overweeg je om te remigreren? Onze rijksoverheid kan je alvast helpen met informatie rondom het remigreren naar Nederland. Daarnaast komen wij graag vrijblijvend met jou in contact, om te kijken hoe wij zo zorgeloos mogelijk een verhuizing kunnen inplannen. Elke klant is anders en daarom verdien jij net zo veel aandacht als een ander zodat wij uiteindelijk zo goed mogelijk aan je verwachtingen kunnen voldoen.

Aangezien wij het nummer één verhuisbedrijf zijn in verhuizingen van en naar Scandinavië, zijn wij goed op de hoogte van alle regels en de wetgeving waar je rekening mee moet houden. Onze verhuisadviseur Peter de Jong legt dit graag voor je uit via een persoonlijk gesprek.

remigratie naar nederland   

Scandinaviërs die naar Nederland verhuizen

Ben je geboren en getogen in Scandinavië? Of ken je buitenlandse vrienden die plannen hebben om te emigreren naar Nederland of België? Uiteraard staan wij ook voor jullie klaar!

Van één doos tot een gehele inboedel

Ben jij recent terug verhuisd naar Nederland, maar staat er nog altijd (een deel van je) inboedel in één van de Scandinavische landen? Of moeten er nog een aantal bezittingen overkomen van familieleden of kennissen? Geen probleem! Wij rijden bijna wekelijks heen en weer en kunnen daarom snel je inboedel meenemen en combineren met een andere verhuizing.  

Of remigreer jij binnenkort zelf naar Nederland of België maar kan je de huidige inboedel niet kwijt in je nieuwe huis? Ook dan kunnen wij alles in één keer meeverhuizen. In Nederland hebben wij verschillende locaties waar wij je inboedel veilig en verzekerd kunnen opslaan. Hoe lang? Zolang jij wilt! 

Klantvoordeel

Omdat wij het gehele jaar bijna wekelijks van en naar Scandinavië rijden kunnen wij eenvoudig inboedels combineren waardoor jij als klant vele malen goedkoper uit bent. Of het nu gaat om één of twee dozen, je gehele inboedel of het tijdelijk op laten slaan van je inboedel in Nederland, wij helpen je graag!

Wij komen graag met je in contact

Wellicht heb je online al kennis gemaakt met ons team, maar graag zouden wij ook meer over jou te weten komen. Zo kunnen wij je huidige en nieuwe situatie inschatten en kunnen wij samen vrijblijvend tot een mooi plan komen.

Vraag naar je mogelijkheden

(R)Emigreren naar Nederland of België
Weten wat jouw verhuizing gaat kosten? Vraag een gratis offerte aan