Naar Scandinavië


 • Emigreren naar Zweden
  Emigreren naar Zweden

  Heb je verhuisplannen naar Zweden? Kies dan voor een zorgeloze verhuizing! De formule: kwaliteit in de ruimste zin, jarenlange ervaring en vakmensen die weten hoe zij de zaken moeten aanpakken. Letterlijk en figuurlijk. In alle verschillende verhuissituaties. En niet alleen tijdens de verhuizing zelf, maar gedurende de gehele verhuisperiode. Op deze pagina staat alle informatie die belangrijk is om te weten als je naar Zweden gaat verhuizen. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

  Lees meer over Emigreren naar Zweden

 • Emigreren naar Noorwegen
  Emigreren naar Noorwegen

  Ben je voornemens te verhuizen naar Noorwegen? Wij zorgen er niet alleen voor dat al je waardevolle spullen op de gewenste eindbestemming terecht komen, maar wij regelen ook alles wat er bij een emigratie komt kijken. Denk hierbij aan papierwerk zoals, verzekeringen douanepapieren en vervoersdocumenten. Onze verhuisadviseur staat voor je klaar om je te ontzorgen. Op deze pagina staat alle informatie die belangrijk is om te weten als je naar Noorwegen gaat verhuizen.

  Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

  Lees meer over Emigreren naar Noorwegen

 • Emigreren naar Denemarken
  Emigreren naar Denemarken

  De Jong Verhuizingen is een internationaal verhuisbedrijf. Wij kunnen je gehele verhuizing regelen naar iedere denkbare bestemming in Europa. De verhuizingen worden door ons zelf verzorgd. Met onze eigen verhuiswagens en met onze eigen betrouwbare vakmensen. Lees hier meer informatie over het leven en emigreren naar Denemarken.

  Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

  Lees meer over Emigreren naar Denemarken

 • Emigreren naar Finland
  Emigreren naar Finland

  Bij een verhuizing naar het buitenland komt veel kijken. Wij willen het je graag zo gemakkelijk mogelijk maken en je zoveel mogelijk het werk uit handen nemen. Verhuizen is niet alleen het vervoeren van meubels, maar ook het verzorgen van een goede voorbereiding en het regelen van al het papierwerk. Hier lees je alles over het emigreren naar Finland.

  Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Lees meer over Emigreren naar Finland

 • Emigreren naar Nederland
  Emigreren naar Nederland

  Bij een emigratie naar Nederland vanuit Scandinavië komt er veel kijken. Wij willen het je graag zo gemakkelijk mogelijk maken en zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Emigreren is niet alleen het verplaatsen van meubels, maar ook het zorgen voor een goede voorbereiding en het regelen van alle benodigde papieren. Hier vind je alle informatie over het immigreren naar Nederland vanuit Scandinavië.

  Lees meer over Emigreren naar Nederland

Weten wat jouw verhuizing gaat kosten? Vraag een gratis offerte aan